lauantai 16. marraskuuta 2013

Mix and match

idkuva


Asukuvaa viime viikolta. Tänä syksynä olen käyttänyt paljon kesä ja talvivaatteita yhdessä. Marraskuun lämpimät ilmat ovat saaneet minut valitsemaan tennarit useampana kuin yhtenä päivänä. Koska minun ei tarvitse töihin pukeutua minkään koodin mukaan voin aika vapaasti valita asuni ja siks usein ylleni päätyy mukava neule. Jos ilma on lämmin puen ylleni kesäisen puuvillaneuleen talvitakin kanssa. Useinmat vaatteeni sopivat yhteen melkein kaiken muun kanssa vaatekaapissani ja kenkiä ja laukkuja vaihtemalla asuista saa rentoja tai vähän asiallisempia. Kuvissa näkyvä villakangastakki on juuri sellainen ja vaikka siihen ei kuulu vyötä on siinä vyölenkit, joihin voisi pujottaa vaikka nahkaisen vyön.  Jos olette huomanneet on minulla kuvissa usein takki auki ja kuljenkin usein niin jos vain sää sallii.
Tänään on tiedossa mukavaa ohjelmaa, sillä osallistun Indiedaysin järjestämään blogitapahtumaan ja iltajuhlaan, jossa palkitaan bloggareita. Kiireinen päivä tiedossa siis. Asu iltatapahtumaan on valittu, luultavasti, sillä kuulun niihin, jotka saattavat viime hetkellä muuttaa asua fiiliksen mukaan. Palataan tämän päivän tapahtumiin myöhemmin. Oikein ihanaa ja rentoa lauantaita teille kaikille !


Cotton sweater Mango, coat Marc by Marc Jacobs, jeans Acne, scarf Isabel Marant Étoile, sunnies Ray-Ban, beanie Global Accessories, bag Alexander Wang, sneakers Converse
Share:

8 kommenttia

 1. Raikas raita kivasti piristää ! Kummallisen lämmintä on tosiaan ollut, kesä ja talvivaatteet voivat siis hyvin viihtyä yhdessä :) kivaa iltaa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitapaitaan voi aina luottaa :) Mukavan lämmintä on tosiaan ollut ja ainakin eilen olo täällä Helsingissä aivan upea ilma ! Kiitos :)

   Poista
 2. Pienillä jutuilla saa asusta vuodenaikaan sopivan, tässäkin olet mainiosti yhdistänyt tennarit ja villakangastakin :) Jos takki olisi kevyempi, olisi yleiskuva jo huomattavasti kesäisempi. Mäkin lompsotan menemään hyvin usein takki auki, yleensä unohdan hanskatkin kotiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Lämpimät ilmat ovat mahdollistaneet tälläiset kivat yhdistelmät. Laitan takin kiinni vasta sitten kun on oikeasti kylmä mutta hanskoja en unohda ;)

   Poista
 3. Kaunis ja raikas kokonaisuus. Oikein inspiroiva myös nä'in rentoa sunnuntaita ajatellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Totta asu sopii hyvin myös vapaa päivän viettoon :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig