torstai 14. marraskuuta 2013

Little things

idkuva


Sen lisäksi että minulla on tämän talven projektina hankkia laadukkaita neuleita, olen myös päättänyt järjestää kodin pikkutavarat. Tähän projektiin olen tehnyt hankintoja Ikeasta ( kaikenmaailman laatikoita ) ja nyt myös Helsinkiin avatusta Granitista. Ensin kävin katselemassa ja ihmettelemässä mitä kaikkea kivaa sieltä löytyy. Ensinmäinen hankinta omaan kotiin sieltä olivat nämä kuvien pienet lasiset purkit, joihin laitoin mm. vanupuikot ja vanulaput. Purkit laitoin kylppärin kaappiin ja minusta on kiva kun avaa peilikaapin oven, että tavarat ovat siistissä järjestyksessä siellä. Purkit ovat jotenkin niin kauniit noissa papereissa, että halusin näyttää ne teille. Oletko sinä tehnyt hankintoja Granitista ? Entä miten säilytät pikkutavaroita ? Kivaa torstaita teille kaikille !
Share:

14 kommenttia

 1. Ihana pakkaus on puoli ostosta! Arvostan suuresti, kun liike pakkaa ostoksen kauniisti ja huolella. Kiva, että jaoit kuvat vielä paketissa olevista tuotteista.

  Granitissa olen vasta muutaman kerran asioinut. Viimeksi mukaan tarttui jotain niin extremeä kuin rikkasihveli ;)
  http://pintapuolia.blogspot.fi/2013/10/pitkaaikainen-haave-rikkasihveli.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Granitissa pakataan tuotteet kauniisti ja liike on myös kivasti sisustettu.

   Rikkasihveli on varsin tarpeellinen ;)

   Poista
 2. Voih, pyörittelin just toissaviikolla noita ihan samoja purkkeja! Tosi kivat ja monikäyttöiset, ja tarkoitus onkin käydä hamstraamassa sieltä purkkeja sekä kylppäriin että keittiöön, kunhan saan kartoitettua kuinka monelle purnukalle oikein olisikaan tarvetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että meillä on sama idea näistä purkeista. Kävin myös itse ensin katselemassa näitä ja sitten palasin ostoksille :) Purnukoiden tarve kannattaa miettiä etukäteen, niin ei tarvitse sitten montaa kertaa juosta niitä hakemassa. Vaikka mulle taisi juuri käydä niin :D

   Poista
 3. Minulla on alkamassa kotona siivousurakka, muutamia kaappeja ja tiettyjä kasoja ja röykkiöitä, joita jostain syystä kertyy, eivätkä lähde itsekseen pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siivousurakkaa helpottaa kummasti jos tietää mihin ne kasat ja röykkiöt laittaa . . .oli se sitten vaikka kirppiskassi :D Itselleni nämä kaikenmailman purkit ja laatikot tuovat motivaatiota kaaoksen hallintaan.

   Poista
 4. Onko noita purkkeja eri kokoisina? Vähän isommille kannellisille olisi kyllä käyttöä meilläkin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni oli. Löytyyköhän tuolta nettisivuilta näitä, linkki on tekstissä.

   Poista
 5. Muutaman kerran olen Granitissa käynyt ja hiplannut siellä kaikkea mielenkiintoista ja tarpeellista. Mitään ei ole vielä kuitenkaan kotiin asti päätynyt. Meillä pikkutilpehöörit ovat suurimmaksi osaksi Ikeasta hankituissa säilytyslaatikoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kävin siellä kaksi kertaa ennenkuin ostin mitään, siellä oli niin paljon kaikkea että menin vähän sekaisin :D Ikeassa on hyvät valikoimat kaikkea, usein minulle käy niin etten läydä sieltä etsimääni kun liike on niin valtava, näin juuri niiden kaikkein pienempien ostosten kanssa.

   Poista
 6. Minä olen niin kovin huono sisustamaan, että en oikein ole korvaani tuommoiselle lotkauttanut,. Kauniitahan nuo ovat kyllä. Meillä on menossa sisustusessa operaatio "Iittalat käyttöön". Muistikortit piiloutuivatt vitriineihin, Meikit floran jälkiruokakulhoihin ja Aino aallon juomalaseista osa pääsi purkeiksi oikean käyttötarkoituksensa sijaan. Tämä operaatio siksi, että meillä on tupta Iittalaa "ihan vaan muutama" kappale :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iittalan esineiden käyttö säilytyksessä kuulostaa järkevältä ( jos niitä on ) ja kauniilta idealta.Vitriinit ovat todella käteviä ja niitä on omallakin ostoslistalla. Mariskooleissa on joskus tullut säilytettyä kaikenlaista.

   Poista
 7. Asuinpaikkakunnallani ei ole Granitia. Olen kyllä säilönyt kaikennäköistä pientä tavaraa kirpparilta tai kaupoista löytämiini kivoihin kippoihin ja purkkeihin. Tavallisista hillo- ym. purkeista saa myös hauskan näköisiä kippoja, kun ostaa vaikka sellaisia koristeteippejä tai muovisia pitisteippinauhoja ja niillä koristelee purkkeja. Niitä on myynnissä Tiimarissa ja Suomalaisessa kirjakaupassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helsinkiin vasta saatiin Granit, ehkä aukaisevat myöhemmin muuallakin liikkeitä. Kivoja purkkeja löytyykin varmasti myös monista muista kaupoista ja kirppareilta. Tyhjiä lasipurkkeja voi hyvin hyödyntää ja sehän on myös ekologista. Itse koristellut purkit ovat myös yksilöllisiä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig