tiistai 12. marraskuuta 2013

Beanie

idkuva


Viikonlopun shoppailureissulla löytyi uusi pipo Stockalta. Pipo on Global Asseccories merkkinen  ja minulla on viime vuonna ostettu samanlainen pipo ja kaulaliina mustana. Nyt pipoa oli mustana, harmaana, sinisenä ja beigenä. Materiaaliltaan se on 47 % merinovillaa, 30 % viskoosia, 15 % polyamidia ja 8 % kashmiria ja hinta on varsin edullinen. Nyt ostin beigen ja pipohan piti heti saada käyttöön. Tämän päivän asussa yhdistin sen Marc by Marc Jacobsin villakangastakkiin, jonka ostin toissa talvena The Outnetista. Takki on lämmin ja ihanan kevyt päällä. Minusta oli hauska idea yhdistää asuun myös vajaamittaiset farkut, jotka olen ihan itse leikellyt. Farkut ovat Sportmaxin ja yleensä olen käyttänyt niitä vain kesäisin. Itse viihdyin tässä asussa todella hyvin. Käytätkö sinä pipoa vai kuljetko aina paljain päin ?


Blouse 5th Avenue, sweater Ralph Lauren, jeans Sportmax, woolcoat Marc by Marc Jakobs, beanie Global Asseccories, scarf Isabel Marant Étoile, golves etcetera, bag Alexander Wang, ankle boots Tiger of Sweden



Share:

19 kommenttia

  1. Mahtavaa kerrospukeutumista tyylillä :)! Upea takki, iloa vuosiksi! Ja hei, rento pipo sopii hyvin sinulle :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Takista on ollut ja tulee olemaan iloa. Tykkään käyttää pipoa, pelastaa myös hyonolta hiuspäivältä ;)

      Poista
  2. Vitsit kun on kaunis kokonaisuus, niin kivan lämpimänkin oloinen! Pipo sopii sinulle hyvin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Dahlia ! Asu oli mukavan lämmin ja tätä takkia tulette näkemään usein ;)

      Poista
  3. TAAS ihana asu, sulle sopii pipo. Pitäisi löytää itsellekin sellainen tarpeeksi löysä ettei näytä ihan pusukalalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaunis kiitos :) Nyt on kaupoissa pipovalikoimat runsainmillaan, eikun sovittelemaan.

      Poista
  4. Kiva yhdistelmä! Käytän pipoa tai oikeastaan se on turbaani - kyllä! Ostin viime maaliskuussa Tallinnan Kaubamajasta harmaan villapipon, joka on turbaanin näköinen. Pidän siitä todella paljon. Minun kasvojen muotoon käy turbaani kaikkein parhaiten. Toinen pipo on myös Tallinnasta ja ostettu Muurivahe-kadulta käsityöläisiltä. Se on ns.mummumuts eli pampulamyssy. Olette varmaan nähneet niitä Tallinnassa. Siis pipo, jossa on langasta tehtyjä pampuloita eli kuin pieniä palloja kiinni pipossa koko pinta-alalta. Myös tuo pipo on kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Turbaani pipo kuulostaa hauskalta ja on vähän tyylikkäämpi valinta. Taidan tietää minkälainen tuo sinun pumpulamyssysi on :) Varmaankin lämmin ?

      Poista
  5. Sinulle sopii pipo hyvin.
    Itselläni on sellainen pää, että kaikki pipot näyttävät huonoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. No se on aika harmillista Suomen talvessa :)

      Poista
  6. Pipot on niin kivan näköisiä muilla, sullekin sopii tosi hyvin. Mun päässäni ne on ihan hölmöjä...hetkinen, sanoiko tuon 14 vai 48-vuotias minä =DD:::?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä sinusta vaan tuntuu siltä tai et ole löytänyt sitä oikeaa pipoa :D

      Poista
  7. Aivan ihana, rennon tyylikäs asu! Minäkin tykkään pipoista, ja harvoin kuljen talvella paljain päin.

    Minulta taitaa muuten jäädä se huominen H&M Isabel Marant -shoppailu väliin - Olivia on kipeänä ja olen hänen kanssaan kotona miehen ollessa työmatkalla :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos caelia ! Pipot on kivoja, niihinkin mulla on jonkin sortin addiktio ;)

      Ei haittaa, en itsekään pääse aamulla paikalle ja voi olla että jätän kokonaan ostamatta. Isabel Marantin vaatteet eivät hintansa puolesta ole niin kalliita muutenkaan ( alesta voisi tehdä löytöjä ) , että tuntuu vähän hassulta ostaa niitä H&Mstä . . .Lisäksi mua ärsyttää että niitä pitäisi jonottaa . . .

      Poista
  8. Taattua Sara-laatua! Käytän pipoa ja se onkin vapaapäivinä pelastus, ettei tarvitse huolehtia kutreista. Minulla on parit pipolangat odottamassa kutojaansa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina ! Pipon alle peittyykin kivasti huono hiuspäivä ;) Pipoja en ole koskaan neulonut mutta nyt on työn alla kaulauhuivi :)

      Poista
  9. Ihana takki, niin rento ja hyvännäköinen. Ääni täältä myös pipolle. Hei ylihuomenna nähdään, kivaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjukka. Takki oli ehkä paras löytö. Pipoa käytän myös siksi että muuten palelen. Kivaa, odotan jo kovasti lauantaita ja että tapaamme taas :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig