sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Little things
Sunnuntai aamun tunnelma kuvia. Lempipaikkani kotonani on olohuoneen divaani, jossa on mukava katsella telkkaria tai lukea kirjaa. Usein juon töiden jälkeen kahvini myös siinä loikoillen. Talvella divaanin viereen ilmestyi Hayn DLM pöytä, joka onkin todella kätevä ja tietysti myös kaunis. Rakas kahvimukini on Habitatin ja matto ikimuistoiselta matkalta Dubaista. Divaani on Ikeasta ja takana näkyvä kaappi Muuramen.  Onko sinulla pieniä lempijuttuja ja mikä on lempipaikka kotonasi ? Rentoa sunnuntaita kamut !
Share:

14 kommenttia

 1. Voi kun on ihana pöytä. Mulla ei ole kauheasti lempipaikkoja kotona... No meillä on kyllä ihana sohva, joka on ihanan rentouttava, mutta harvoin ehdin sohvalle makoilemaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju ! Sinä tunnutkin olevan koko ajan menossa ;) Itse olen tälläinen kotikissa, joka tykkää makailla sohvalla :D

   Poista
 2. Divaani on minulla mietinnässä vierashuoneeseen! Voin vain kuvitella, kuinka kiva siinä on loikoilla. Lempipaikkani taitaa olla tuo nojatuoli rahineen tai keittiönpöydän ympärillä hengailu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vierashuoneeseen divaani sopiikin hyvin. Ihan paras paikka :) Kivat lempipaikat sinullakin ;)

   Poista
 3. Niin tunnelmallisen näköistä! Tuossa matossa näyttäisi olevan upeat värit. Saako toivoa, saisiko siitä joskus koko kuvan? Yksi lempipaikoistani on ruokahuoneen nurkassamme oleva Woodnotesin K-tuoli. Blogissani on sinulle tunnustus : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on aika pieni, sillä se on itseasiassa rukousmatto. Mutta toki voin ottaa siitä joskus koko kuvan :)
   Woodnotesin K-tuolissa on varmasti mukava istua. Ja kiitos tunnustuksesta :)

   Poista
 4. Onpas kiva pöytä! Oikein kahvikupille sopiva :)

  Ei voi snaoa suosikkipaikkani, mutta suosikkini esineeni yhdessä. Sänky ja sen päädyssä oleva Ratian arku joka toimittaa yöpöydän virkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri sopiva omalle kupille :)

   Ratian arkku on kaunis, joten ei ihme että se on lempparisi.

   Poista
 5. Voisin kyllä lekotella tolla divaanilla hetken lukien muotilehtiä ja hörppien kaffea :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig