maanantai 4. maaliskuuta 2013

StripesTänään kävin töiden jälkeen hakemassa eilen tyttärelle tilatun takin Zarasta. Taas kiertelin ja kaartelin josko jotain löytyisi minullekkin, mutta mikään ei ollut niin kivaa, että olisin kassalle asti kiikuttanut. Sen sijaan Mangossa tärppäsi ja nappasin mukaani tämän paksun vajaa mittaisilla hihoilla olevan puuvilla raitaneuleen uskomattomaan 16 euron hintaan !!! Katselin myös hauskoja kimalle neuleita mutta jäin vielä miettimään, samoin kuin luonnon valkoisen mekon kohdalla, jonka kiikutin sovituskoppiin asti ja joka istui täydellisesti, mutta oli vaikea saada yksin takana olevaa vetoketjua kiinni. Ehkä syynä oli hurja lumimyrsky etteivät kevät vaatteet oikein jaksaneet innostaa. Ja tiedossa oleva kiireinen viikko.
Kuva on taas todella huonolaatuinen, kameran salama ei jaksa valaista ja muutekin kotona on pimeää, kiitos energiasäästö lamppujen. Myös päivänvalossa itselaukaisimella otetuissa kuvissa on ongelmana etten saa kameraa tarkentamaan oikein ? Kuinka te otette asukuvia yksin vai onko teillä aina joku kuvaamassa ?

Mukavaa talvista maanantaita ! Ei se kevät vielä tullutkaan. . .
Share:

4 kommenttia

 1. Kaunis neule. Hyvin tuosta kuvasta minusta selvää kyllä saa :) Minä olen siinä onnellisessa asemassa, että mminulla on mies joka kuvaa asukuvat. No ne ovat välillä vähän sumuiset, mutta pääasiallisesti oikein hyviä kuvia saan blogiin. Myös muutama ystävä on rutinoitunut kuvien ottaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän siitä selvän saa . . . ;)
   Sinulla onkin kivoja kuvia ja ihanaa että miehesi kuvaa sinua :) Lapseni ottavat joskus asukuviani, mutta eivät ole niin kauhean innoissaan tehtävästä :D

   Poista
 2. Noi tarkennushommat kuvatessa ovat tarkkojajuttuja. Mutta tekemällä oppii ja ohjekirjaa kurkkaamalla :D Ainakin minä. Tervetuloa blogiini osalistumaan GreenGate arvontaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, tarkkuutta tuo tarkennus vaatii. Täytyy taas lukea ohjekirjaa uudelleen, jospa se sieltä selviää :)
   Kiitos, käyn kurkkaamassa.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig