maanantai 18. maaliskuuta 2013

Sneak peak




Vielä ei ole trenssin aika, mutta kenties pian. Ajattelin ensin ostaa mustan trenssin, mutta käydessäni Stockalla muutama viikko sitten löysin tämän ihanuuden. Kokeilin ja kiikutin saman tien kassalle. Jotenkin tuntui, että on kiva pukeutua vähän vaaleampaan, sitten kun se kevät vihdoin koittaa. Muutenhan minulla on aika tummia värejä kuten mustaa, tummansinistä ja harmaata takeissa. Haaveilin myös ihan koko valkoisesta takista ja näin yhden upean Outnetissä, mutta koska mietin liian pitkään, jäin sitä ilman. Onko teillä jo kevät trenssi hankittuna, vai joku muu takki hankinta kaapissa kevättä odottamassa ? Ihanaa alkanutta ja vielä niin talvista viikkoa teille kaikille !

Trench coat Tiger of Sweden
Share:

16 kommenttia

  1. Vaalea trenssi on supertyylikäs! Ja voi, näytä tuo Tigerin versio päällä pian!

    Minulla on kaapissa yksi Zaran trenssi odottamassa kevättä ja syksyllä ajattelin monen vuoden harkinnan jälkeen investoida Burberryn versioon ellen sitten päädy villakangastakkiin. Tosin Miamin lähellä on joku iso outlet ja sieltä lötyy myös se Burberry, tuttavani oli ostanut sieltä miltei puoleen hintaan trenssin joskus pari vuotta sitten. Ja alennusta siitä takista tarvitsee ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin, että laitan asukuvan vasta sitten kun oikeasti olen ulkona tällä takilla, katsotaan nyt . . . :) Burberryn trenssi kiinnostaa myös minua, mutta sen ostaisin varmaan mustana. Ehkäpä syksyllä molemmat esiinnymme Burberryissä ;)

      Miamissa niinkuin NYkissäkin on tosiaan outletteja, joista saa paljon halvemmalla kivoja vaatteita. Muutama tuttu on niissä shoppaillut matkalaukkujen kanssa :D

      Poista
  2. Mulla on viime vuotinen ihana pinkki.... joko tyydyn siihen tai sitten ostan harkinnassa olevan Desigualin vaalean, jossa on paljon kukkakuvioita alalaidassa... hmmm....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pinkki trenssi kuulostaa juuri sinun tyyliseltä :) Desigualin vaatteet onkin tosi hauskoja kuviointineen. Vielähän tässä on aikaa miettiä, kun ulkona talvi vaan jatkuu ja jatkuu :D

      Poista
  3. Saako nyt hihkaista Jes! kun en ole ainut, joka on jo ostanut kevättakkia :D Kaapissa odottaa valkoinen trenssi ja sen kaveriksi on Briteistä tulossa hyvän tovin hinguttu (toivottavasti sopiva!) tummansininen versio.

    Asukuvia eli siis sopivia kelejä odotellessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun löytyy joku toinenkin, joka on jo ehtinyt kevät takin shoppailla ja vieläpä kaksin kappalein :D
      Valkoinen ja myös tummansininen kuulostaa tosi ihanalta . . . asukuvia siis odotellessa ;)

      Poista
  4. Onpahan kaunis trenssi! Mä olen jonkinasteisessa ostolakossa siihen asti, että saan vanhoja raivattua pois. Kaapissa odottaa 2 mustaa, 1 beige ja 1 luonnonvalkoinen trenssi. Ja pari muutakin kevättakkia. Villakangastakkeja ei lasketa;)
    Mutta ei voi kieltää, että uusi takki on aina uusi takki! Ja varsinkin tuo ostamasi on aika namu!
    Aurinkoista viikkoa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Sinullahan on oikea takkikokoelma ja eipä silloin kannata uusia ostaa. Takki on kuitenkin aika iso ostos.
      Aurinkoista viikkoa sinullekkin !

      Poista
  5. Uutta ei ole suunnitelmissa, ellei sitten tule tosi hyvä vastaan. Vanhoilla mennään, beessillä ja tummanruskealla, eivätkä ole trenssejä vaan vähän rennompia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ostoksia kannattaakin tehdä silloin kun löytää jotain todella mieluista. Kamalinta varmaan on jos tarvitsee jotain ja ei löydä mieleistään. Itselläni oli juuri trenssin mentävä aukko takkipuolella :)

      Poista
  6. Hyvä valinta, vaaleaväri. Sulle sopii tää varmasti koska olet niin sironkaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin aika yllättynyt itse kun ostin vaalean, mutta nyt tuntuu että valinta oli oikea. Kiitos kivasta kommentistasi :)

      Poista
  7. Tosi kaunis väri! Pikaisesti asukuvia kehiin :)

    Minä olen ostanut yhden kevättakin, Muubaan mustan mokkabikerin, mutta tuommoinen trenssimallinen takki keikkuisi vielä ostoslistalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti ! Ajattelin laittaa vasta sitten kun käytän takkia, mutta katsotaan jos viikonloppuna innostuisi kuvaamaan :)

      Mokkabiker kuulostaa kivalta, katselin vähän sillä silmällä yhtä beigeä . . .

      Poista
  8. Voi että,näyttääpäs kauniilta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ! Kiva kun poikkesit blogissani ja tervetuloa uudestaan :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig