tiistai 19. maaliskuuta 2013

Working girlTämän päivän asu, joka herätti suurta hupia työpaikallani. Työkavereiden mielestä mekkoni oli kuin nunnan asu . . . Omasta mielestäni juuri sopivan asiallinen mutta kuitenkin rento työpaikalleni. Mekko on ensinmäinen ostokseni Cosilta ja materiaali on puuvillaa eli samanlainen kuin collage-paidat. Väri on tummansininen ja valkoinen kaulus on minusta hauska yksityiskohta. Cosin liike oli mielestäni tyylikäs, mutta aika ahtaan tuntuinen, mikä ehkä johtui siitä, että kävin siellä lauantaina pahimpaan ruuhka-aikaan. Ikävää oli se, että jonottaessani alakerran sovituskoppiin yksikään myyjistä ei tullut kertomaan, että yläkerrassa on lisää sovituskoppeja. Onneksi keksin sen itse ja niin pääsin jonottamatta sovittamaan.
Onko teillä kokemuksia Cosista ostospaikkana tai vaatteista ?

Mukavaa tiistai-iltaa !


Dress Cos, shoes Marc by Marc Jacobs
Share:

8 kommenttia

 1. Klassinen ja tyylikäs asu!

  Cosin vaatteita olen ostanut vain verkkokaupasta ja Köpiksen myymälästä, mutta laatuun olen ollut kovin tyytyväinen.

  Ja hei, etkös sinäkin ole tulossa huomenna Nectarineen - kiva nähdä ihan livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos caelia !

   Mukava kuulla, että olet ollut laatuun tyytyväinen. Kivan näköisiä juttuja oli paljon, joten varmaan vielä palaan Cosille ostoksille.

   No olen ja aivan ihan kuulla sinunkin tulevan, huomenna sitten nähdään livenä :)

   Poista
 2. Minulla ei ole ollenkaan kokemuksia Cosista. Viime lauantaina ihailin ikkunan kyllä myymälään, mutta jäi menemättä sisään. Hei, olitkohan sinä siellä viime lauantaina? Olisi voitu vaikka törmätä : )

  Kivaa viikon jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cosin liike kannattaa kyllä ehdottomasti katsastaa. En ollut viime lauantaina, vaan sitä edellisenä, jos nyt oikein muistan. Hesa on kyllä niin peini paikka, että varmaan vielä joskus törmätään :)

   Kivaa viikon jatkoa sinullekkin !

   Poista
 3. En ole käynyt liikkeessä mutta kovasti olen ihaillut sen klassisia vaatteita :) Kaunis asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa käydä ja heillähän on myös nettisivut. Kaunis kiitos sinulle :)

   Poista
 4. Mulla on neuleita ja yksi neulemekko, ja olen ollut laatuun tosi tyytyväinen. Mekkojen malli ei ole mulle paras mahdollinen, mutta sulle sopii, kun olet pitkä ja niin kaitainen! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neuleita täytyykin katsella joskus uudestaan, nyt oli niin kiire sovittamaan tuota mekkoa etten edes vilkaissut muita juttuja. Kiitos kiitos :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig