maanantai 7. tammikuuta 2013

Today's outfitEnsinmäinen työpäivä loman jälkeen ja huh huh kuinka olen väsynyt. Illalla ei meinannut uni tulla ja kyllä oli kurja aamulla lähteä pimeässä ja tulla takaisin kotiin yhtä pimeässä.Töihin voin onneksi pukeutua hyvin epämuodollisesti ja koska meillä on aika viileää tai oikeastaan voisi sanoa kulmää, olen useinmiten talvisin villapaidassa. Jalassa on uudet Zaran housut tai ehkä ovat jonkin sortin lengginsit mutta hyvin paksut sellaiset.Harmi ettei kuvasta näy lahkeissa olevat vetoketjut ja taskutkin ovat aika jännät.No ehkä joskus sitten selvempi kuva.

Ihanaa alkanutta viikkoa teille kaikille !

Cardigan H&M, pants Zara, scarf Global, ankle boots Tiger of Sweden
Share:

6 kommenttia

 1. Sä pukeudut töihin aika lailla samoin kuin minä. Meillä saa olla vaikka verkkareissa (tosin en ikinä menis), mutta neule ja housut linjalla mennään. Ja yleensä farkut. Ja iso huivi. Meillä käy kaamea veto ikkunoista, kun on vanha 50-luvulla rakennettu talo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mulla joskus mekko tai hamekin mutta aina iso huivi just ton kylmyyden takia :D

   Poista
 2. Aika jees, että voi halutessaan tai ainakin sopivina päivinä pukeutua tosi rennosti - sitten se formaalimpikin asu tuntuu entistä hauskemmalta, kun sen vetäisee päälleen :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta ja ainakin kylmillä ilmoilla olen onnellinen että voi olla paksussa villapaidassa :)

   Poista
 3. Meillä voi myös pukeutua rennosti, tai meidän puoli voisi kun ei asiakkaita oikeasti kohdata. Jotenkin olen jumittunut silti siistimpään, ehkä tuon toisen puolen takia joka tulee aina niin kovin formaaleissa vaatteissa töihin. Hiljalleen myös rentouttanut kokonaisuuksia vaikka vielä en sinisiä farkkuja oikein osaa töissä pitää.

  Täällä myös ajoittain palellaan, oma ratkaisuni on ollut ohuehko puuvillaneu ja jakku yhdistelmä. Jalkojen päällä onkin sitten iki ihana (mutta lämmin) vanha Ikean huopa. Todellista tyyliä siis :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo jakku + puuvillaneule yhdistelmä kuulostaa hyvältä.Ja vielä paremmalta Ikean huopa jaloilla :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig