sunnuntai 6. tammikuuta 2013

LifestyleOma uuden vuoden lupaukseni tai ei oikeastaan lupaus vaan päätös tehdä jotain toisin, on se että muistaisin ottaa itselleni aikaa ja huolehtia itsestäni ja hyvinvoinnistani.Ei niinkään liikunnan tai ulkoilun lisääminen sinänsä vaan juuri sellaisen kiireettömän tekemisen lisääminen.Rauhoittumista kaiken arki kiireiden keskellä.Yogaa tai Pilatesta.Kävelylenkkejä metsässä tai merenrannalla.
Kahviloissa lorvimista.Taidenäyttelyssä tai museossa käyntiä.Ja juomalla lisää vettä.Se meinaa aina välillä työpäivien aikana unohtumaan.Tuntuuko sinusta, että elämä on välillä liian kiireistä ?

Rentoa sunnuntaita teille kaikille <3

Kuvat via Pinterest kansioni FIT
Share:

6 kommenttia

 1. No niin, äskeinen kommenttini hävisi taovaantuuliin..
  Kylä tuntuu liian kiireiseltä, ja harmittaa, kun olen joutunut tinkimään liikunnasta. Se onkin asia, johon tänä vuonna pyrin kiinittämään enemmän huomiota. Ei välttämättä ohjatuille tunneille menoa, joita tosin rakastan, mutta puolen tunnin zumba tai pilates tai ulkoilu ihan täällä kotinurkissa. Kaikki välineet liikkumista varten, bp-välineistä alkaen kun löytyv kotoa. Pitäis vaan olla päättäväisempi ja ottaa se aika jostain!
  Kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikun myös itsenäisesti, en todella ehtisi ohjatuille tunneille.Kivaa kun sulta löytyy kaikki välineet kotoa, toivottavasti löydät aikaa ja motivaatiota.

   Poista
 2. Kyllä se elämä aina välillä vaikuttaa menevän eteenpäin yhtä haipakkaa. Rentoutuminen ja rauhoittuminen (muutenkin kuin näin sunnuntai aamuna) voisi olla ihan hyvä idea siis allekirjoittaneelle myös.

  Vettä juon töissä aina kannullisen päivässä, täytän sen aamulla ja kyllä sen kokonaan juominen tuntui aluksi haasteelta, nykyisin se menee ihan rutiinilla. Opettelin tämän syksyn aikana, kyllä se vaan kummasti opettaa juomaan kotonakin kun viitenä päivänä viikossa keho saa "ylimääräisen" reippaan litran nestettä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elämä on niin kauhean kiireistä nykyään.Pieni rentoutumisen hetki päivittäin olisi hyvä asia vaikka musiikkia kuuntelemalla tai ottamalla pinet nokoset :)

   Mulla toi veden juonti töissä on ongelma,usein on niin kiire että oikeasti unohdan juoda :(

   Poista
 3. Sama pyrkimys kiireettömyyteen täälläkin. Töissä sitä on vaikea estää, kun kalenteri ei ole aivan omassa hallinnassa, mutta yritän sitäkin rukata aina mahdollisuuksien mukaan väljemmäksi ;). Vedenjuonti onnistuu minulla töissä, kun vesipullo on koko ajan vieressä, mutta kotona tuppaa unohtumaan.
  Kiitos myös, kun liityit lukijakseni <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Töissä tosiaan on vaikea pyrkiä kiireettömyyteen ja välillä ihmettelen että mihin meillä oikein on kiire.
   Veden juonti työpäivien aikana on itselleni ongelma,täytyy yrittää löytää siihen joku ratkaisu.
   Kiitos samoin anneaulikki <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig