perjantai 22. huhtikuuta 2022

PARKA
Viime päivät olen liikkunut lähinnä kuvien asulla. Takki on KappAhlin beige parka, jossa on ohut tikkivuori sekä irrotettava teddyliivi osio, jonka olen nyt jättänyt pois. Joinakin päivinä olen käyttänyt tuon & Other Storiesin neuleen tilalla luonnonvaaleaa collagepuseroa. Työpäivinä hiukset ovat itselläni aina kiinni, mutta nämä kuvat ovatkin vapaapäivältä, jolloin kävin kävelyllä kuvien asulla.

Tänään sain vihdoin ja viimein siivottua vaatekaapin ja laitoin paksummat neuleet sekä talvitakin jo pois. Samalla pakkasin yhteen kassiin koko joukon vaatteita, joita en ole enää pitkään aikaan käyttänyt eli käytännössä kaikki kuosilliset ja värikkäät vaatteet. Saa nähdä mitä niile teen. Olen nykysin todella laiska kirppistelemään, joten yritän keksiä jonkun muun vaihtoehdon kierrättää vaatteet vastuullisesti. 

Ihan oikeita kevätvaatteita, eli trenssiä ja bleisereitä, en ole vielä uskaltanut käyttää, mutta niiden aika on varmasti ihan pian. Tähän aikaan viime vuonna, käytin jo villakangasbleiseriä neuleen kanssa. Tänään se olisikin varmasti riittänyt, sillä täällä Helsingissä on nyt aurinkoista ja melko lämmintä. Eikä edes tuule samalla tavalla kuin yleensä. Kyllä se kevät nyt on täälläkin.

 

Rentoa viikonloppua !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig