tiistai 23. marraskuuta 2021

LUMO


* Lumenen tuotteet Pr-näytteitä *

Muutama viikko sitten olin Kämp Spassa Lumenen kutsumana tutustumassa uuteen aikuiselle naiselle lanseerattuun ihonhoitosarjaan Lumo NORDIC BLOOM Vitality. Moni meistä keski-ikäisistä on varmasti itseni lailla aloittanut ihonhoidon Lumenen tuotteilla ja siksi on ihanaa, että meille löytyy edelleen tuotteita Lumenelta, vaikka ikäännymme. 

Lumenen Lumo NORDIC BLOOM Vitality ihonhoitosarja on elvyttävä, ravitseva ja hoitava, eli kaikki mitä ikääntyvä iho tarvitsee näyttääkseen luonnollisen hehkuvalta. Sarjaa kuuluu siloittavat ja elvyttävät seerumi, päivävoide ja yövoide. Tästä ihonhoitosarjasta nauttii erityisesti kuiva iho, joten se sopii hieman nuoremmillekin ainakin näin talvikautena. Kämp Spassa meitä tosiaan hemmoteltiin kasvohoidolla, joka tehtiin Lumenen tuotteilla. Herkkujen ja kasvohoidon lisäksi saimme tietysti Goodie bag, joissa oli nämä Lumenen uutuustuotteet. Itse olin iloinen myös tuosta yllä olevassa kuvassa näkyvästä Lumenen kierrätysoppaasta, jossa on uutuustuotteiden kierrätysohjeet. Tärkeä asia tämäkin nykypäivänä. 


Lumo NORDIC BLOOM Vitality ihonhoitosarjan tuotteet sisältävät Lumenen kehittämää pohjoisten marjojen preretinolia, joka on kasvipohjainen vaihtoehto retinolille. Lisäksi tuotteissa on maitohorsmaa ja  puolukan sisältämää siemenöljyä, joiden yhdistelmä on ikääntyvää ihoa elvyttävä ja siloittava. Itse olen erityisen ihastunut Lumo NORDIC BLOOM Vitality ihonhoitosarjan seerumiin, jota käytän aamuin illoin sarjan päivä- ja yövoiteen kanssa. Tämän ihonhoitosarjan teho on loistava ja luulen, että se johtuu juuri tuosta puolukan siemenöljystä. Kosteus kestää iholla pitkään ja iho näyttää hehkuvalta jopa ilman meikkiä. 

Lumenen tuotteet ovat vegaanisia ja niissä on jopa 98 prosenttia luonnollista alkuperää olevia aineosia. Lisäksi tuotteet ovat lähikosmetiikkaa, kehitetty ja valmistettu Espoossa. Itselläni on tosiaan jo ennestään monta suosikkia Lumenelta ja uudesta Lumo NORDIC BLOOM Vitality ihonhoitosarjasta tuli taas uusi suosikki, johon varmasti palaan uudestaan ja uudestaan. Onko sinulla joku suosikki Lumenelta ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig