sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

BLACK DRESS

Vihdoinkin ihan oikea kesä, aurinkoa ja lämpöä riittää. Itse en ole ehtinyt juurikaan niistä nauttimaan, lukuunottamatta työmatkoja illalla ja aamulla, sillä olen yövuoroissa. Kuumuudesta huolimatta olen saanut nukuttua päivällä, onneksi makuuhuoneeni on varjon puolella pitkälle iltapäivään. Olen kuitenkin nauttinut siitä ettei työmatkoilla ole palellut. Ja äsken kaupassa käydessä oli aivan ihanaa kävellä lämpimässä kepeässä kesämekossa.


Kuvien kay/day by KappAhlin musta neulemekko on ollut jo usein käytössä ja tykkään sen pituudesta sekä rennon tyylikkäästä ilmeestä. Vaihtelen mekon ilmettä asusteita; kenkiä, laukkuja ja koruja vaihtelemalla. Tälläinen rento ohut neulemekko olisi ihana myös beigenä. Viileämmillä ilmoilla tälläisen mekon ylle on kiva laittaa bleiseri tai farkkutakki.

 

Oletko nauttinut helteistä ? Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

2 kommenttia

 1. Meillä on kyllä niin samanlainen tyyli! Pidän paljon myös mustaa ja nimenomaan tuollaisena eleettömän tyylikkäänä se on mitä parhain kesäasu. Kappahlin mekko on superihana <3
  Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle Sara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin meidän tyyli on hyvin samanlainen, monet asuistasi laittaisin ylleni. Tämä mekko on tosi mukava ja juuri sellainen, jota voi käyttää vuodesta toiseen.

   Kiitos samoin Maarit <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig