tiistai 27. huhtikuuta 2021

SUOSIKKEJA NIVEALTA


NIVEA on varmasti tuttu jokaiselle meistä. Itse olen käyttänyt paljon NIVEAn aurinko- ja puhdistustuotteita. Tälläkin hetkellä käytössäni on NIVEAn silmämeikin puhdistusaine sekä puhdistusmaito. Niiden lisäksi olen viime aikoina käyttänyt blogin kautta saamiani NIVEA Hyaluron Filler + Elasticity Reshape-tuotteita.
NIVEAn Hyaluron Cellular Filler Elasticity Reshape 7 Nights- seerumiampullit käytetään viikon kuurina ja niiden luvataan vähentävän ryppyjä, parantavan kasvonpiirteiden ryhdikkyyttä sekä nopeuttavan ihosolujen uudistumista. Seerumissa on hyaluronihappoa ja Elastin Booster- yhdistettä, joka aktivoi ihoa itse tuottamaan näitä aineosia. Lisäksi tuotteessa on jojoba-, mateli-, ja avokadoöljyä. Aamulla iho onkin ihanan täyteläinen, pehmeä ja kiinteämmän tuntuinen.NIVEAn Cellurar Hyaluron Filler + Elasticity Reshape Day Cream SPF 30 parasta on mielestäni tuo korkea suojakerroin. Hyvin usein se on päivä- ja meikkivoiteissa maksimissaan SPF 20. Silloin joutuu käyttämään erillistä aurinkovoidetta kasvoille. Korkea suojakerroiN päivävoiteessa onkin paras suoja ikääntymistä ja pigmenttiläiskiä vastaan. Lisäksi voiteessa on hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia. Voide on ihanan kevyt, levittyy ja imeytyy hyvin iholle eikä rullaudu meikkivoiteen alla.NIVEAn Cellurar Filler + Elasticity Reshape Night Cream on ravitseva yövoide ja siinä on lisäksi pehmeää sheavoidetta. Voide syväkosteuttaa ihoa ja iho tuntuu aamulla kimmoisammalta. Näissä kaikissa tuotteissa on kauniit ja hieman ylellisetkin pakkaukset, mutta hinnat ovat 18-23 euron väliltä. 

NIVEA Cellurar Hyaluron Filler + Elasticity Reshape Anti-Spot Treatment Serum on nimensä mukaiseti seerumi pigmenttiläiskiä vastaan. Seerumi vaalentaa neljän viikon kuurina läiskiä näkyvästi. Tätä seerumia voi kasvojen lisäksi käyttää myös dekolteelle. 


Onko sinulla suosikkeja NIVEAlta ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig