sunnuntai 31. tammikuuta 2021

VIIME VUONNA


Viime vuonna tähän aikaan suunnitelmissa oli kaikkea kivaa. Suunnittelin pitkästä aikaa ulkomaan matkaa johonkin lämpimään sekä kuopuksen lakkiaisia. No, kumpaakaan ei sitten pystynyt toteuttamaan, vaikka kuopus toki yo-lakkinsa sai, muttei oikeita juhlia. Matkaakaan emme pystyneet toteuttamaan, enkä lopulta Koronasta johtuen uskaltanut edes kotimaassa matkustaa. Kesäkuussa tilanne näytti hieman paremalta ja uskaltauduin sentään mukaan pressimatkalle Tallinnaan. Koko mennyt vuosi oli lopulta aika erilainen kuin ennen, muttei sentään ihan kamala. Olen nauttinut ihan tavallisesta arjesta ja kotoilusta. Ei huono juttu lainkaan.



Postauksen asukuvat ovat viime vuoden tammikuulta ja todellakin ei lunta lainkaan. Viime päivät olen rämpinyt ja liukastellut lumen keskellä huonosti auratuilla jalkakäytävillä. Ja arvatkaa mitä ? Lunta tulee koko ajan lisää. Kuvien asuilla en todellakaan olisi nyt mitään asiaa lumisille Helsingin kaduille. Joita ei siis näköjään enää ehditä aurata lainkaan.



Myös asukuvien ottaminen lumikinosten keskellä on haastavaa ja siksi en ole edes yrittänyt. No, mutta kaikki asuissa näkyvät vaatteet on edelleen käytössä, vaikka viime päivät olenkin lähinnä kulkenut villapaidoissa ja collegehuosuissa sekä Eccon käytännöllisissä talvikengissä. Olisi kyllä ihan kiva töihin mennessä pukea ylleen jotakin muutakin. Korona aika on ainakin itseni kohdalla vaikuttanut myös pukeutumiseen. Kun ei oikein mihinkään voi mennä, niin ei hirveästi tule pukeutumis inspistä.



 

Kyllästyttääkö Korona tilanne jo ? Kaikesta huolimatta suloista sunnuntaita ihanat !

Share:

2 kommenttia

  1. Sekä että. Toisaalta tästä on tullut uusi normi. Mut toisaalta kaipaan matkustamista valtavasti. Muuten kaikki on aika normisti.

    Mukavaa sunnuntaita. ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tähän alkaa kyllä jo tottumaan, mutta maskin käyttä rasittaa. Olisi kiva myösä käydä kahviloissa, museoissa jne.

      Kiitos <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig