keskiviikko 25. marraskuuta 2020

ALL BLACK



Useita vuosia vanha In Wearin bleiseri on tänäkin syksynä ollut usein käytössä. Se sopii asuun kuin asuun ja on hieman ylisuurena mukavan rento eikä siinä tule yhtään sellaista toimisto fiilistä. Tänä syksynä olen yhdistänyt bleiserin usein Zaran mustien farkkujen sekä nilkkureiden kanssa. Kun bleiserin alle laittaa t-paidan tai neuleen pysyy tyyli arkisena.



Mustan pitkän villakangastakin kanssa asu on myös lämmin viileämmälläkin ilmalla. Ohuen neuleen kanssa tykkään käyttää takin alla bleiseriä, se suojaa mukavasti tuulelta. Tänään olin muuten samalla asulla asioilla, mutta neuleena oli poolo ja bleiseri oli ruskea. Joskus riittääkin, kun asusta vaihtaa yhden tai kaksi osaa ja se näyttää ihan erilaiselta.





Marraskuun pimeys on aiheuttanut itselleni kovan väsymyksen tunteen, joka ei häviä edes nukkumalla. Aamulla sitä on yhtä väsynyt kuin illalla nukkumaan mennessä. Kotona olen laittanut kausivaloja ja kynttilöitä esille ja koittanut vaan hyväksyä tilanteen. Kohta on onneksi jo joulukuu ja sen jälkeen valon määrä onneksi lisääntyy. Joulun tunnelmasta on tänä vuonna paras kyllä nauttia ihan vain kotosalla ja jättää kaupungilla kiertely, kahviloissa käynnit ja lahjojen etsinnät nettikauppoihin. Todella harmillista, eikö vain ?




 

Oletko jo ehtinyt hankkia joululahjoja ? 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig