keskiviikko 14. lokakuuta 2020

SYKSY


 

Lokakuu on jo puolessa välissä eli kohta on syksykin ohi ja talvi on täällä. Vielä on onneksi ulkona syksyn väriloistoa, mutta muutaman viikon päästä on marraskuu, joka taitaa olla monen suomalaisen inhokki kuukausista. Tänä vuonna emme pääse talvea pakoon, vaan sitä on pakko kestää. Itse olen yleensä marraskuussa tosi väsynyt, vähentyvä valon puute saa minut todella uneliaaksi. Siinä on tietysti se hyvä puoli, ettei unen kanssa tarvitse tapella, se kun tulee ihan houkuttelemattakin. Vähentääkseni marraskuun aiheuttamaa tuskaa, aion tänä vuonna pitää viikon loman. Kuulostaa ehkä hullunlta, kun minnekään ei voi matkustaa, mutta aion käyttää lomani lepoon kotona. Ideana on nukkua, ulkoilla ja syödä hyvin. Uskon, että lomaviikko marraskuussa, auttaa minua jaksamaan pitkälle talveen. 


Miten sinä aiot taistella marraskuun pimeyttä vastaan ? Kepeää keskiviikko iltaa kaikille !

Share:

4 kommenttia

 1. Ei kuule kuulosta yhtään hullulta pitää lomaa keskellä pimeintä aikaa. Se voi olla juuri se lepotauko mitä tarvitset <3
  Aika ikävältä silti tuntuu, ettei voi suunnitella mitään, ainakaan lomamatkoja. Mutta olemme kaikki samassa veneessä ympäri maailman ja näillä mennään.
  Yritän ainakin itse lukea paljon, viihdyn myös hyvin lehtien ja Pinterestin parissa ideoita etsien - tai ihan vain fiilistellen kaikkea kaunista ja energisoivaa. Panostan myös itseni hoitamiseen, teen kasvo- ja jalkahoitoja kotona, kuuntelen musiikkia ja kokkaan. Siinähän sitä jo onkin :)) Ei anneta periksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun listasi kuulostaa aivan ihanalta ja innostavalta :) Taidan napata siitä itselleni tuon kasvo-ja jalkahoito kohdan loma puuhaksi.

   Kyllä me jaksetaan olla vuosi pari matkailematta :D

   Poista
 2. Loma kuulostaa tosi hyvältä ajatukselta! Minä alan käyttää ensi viikolla kirkasvalolamppua ja aloitan karkkilakon. Aiempien vuosien kokemuksella valo ja valkoisen sokerin välttely saavat mielialan pysymään korkeampana. Etätyön ansiotyön ansiosta voin myös nukkua melkein tunnin aamulla pitempään, mikä sekin varmasti tekee hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiskasvalolamppu ja karkkilakko kuulostaa tosi toimivalta. Hankin itsekin viime talvena kirkasvalolampun ja karkkilakkoa olen jo hieman aloitellut. Makean syönti kokomuksen mukaan kostautuu vielä väsyneempänä olona.

   Etätyö olisi tässä tilanteessa ihanaa, mutta onneksi on edes tuo loma :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig