sunnuntai 11. lokakuuta 2020

BLACK & BEIGE OUTFIT
* Kaupallinen yhteistyö Bubbleroom *

Nyt alkaa yhä vahvemmin näyttää siltä, että mustan ja beigen yhdistelmä on tullut omaan vaatekaappiini, jos ei nyt jäädäkseen, niin ainakin pidemmäksi aikaa. Bubbelroomin vaalean beige neuleasu on aivan ihanan värinen ja sopii täydellisesti mustan pariksi. Housut on kivasti leveä lahkeiset ja koko asu ihan super mukava ja rento päällä. 

Yleensä viihdyn talvisin pitkissä takeissa, mutta Bubbleroomin sivuja selatessani huomasin, että lyhytkin takki voi olla tyylikäs. Olen ajatellut, että lyhyttä takkia tarvitsee vain ulkoillessa, mutta tämä lantiolle asti ulottuva takki sopii minusta kaupungillekin. Vyötäröllä on lisäksi kiristysnauha, jolla takin saa halutessaa naisellisemmaksi ja tätä takkia voi kyllä käyttää hameen ja mekonkin kanssa.

 

Bubbleroomin verkkokaupasta saat koodilla SARAS kymmenen prosentin alennuksen ja alennus koskee kaikkia tuotteita. Bubbleroomin verkkokaupassa on todella paljon eri brändejä ja myös laadukkaita esim. Isabel Marant, Tiger of Sweden, Calvin Klein jne. Kannatta käydä tutustumassa !


Suloista sunnuntai iltaa !

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig