perjantai 4. syyskuuta 2020

KESÄ MENI JO
En varmaan ole ainoa joka jo nyt haikailee kesän perään. Olisi ihanaa, jos kesä jatkuisi edes yhden kuukauden lisää. Mennyt kesä oli kyllä kaikin puolin mukava, oli riittävästi aurinkoa ja lempeitä kesä aamuja, mutta vielä vähän lisää sandaalikelejä olisi ihanaa.

Eilen jalassani oli ensi kertaa mokkasaapikkaat ja nahkatakki. Ja jotenkin koko päivän oli sellainen fiilis, että olisin mielummin kävellyt sandaaleilla ja kesämekolla helmat hulmuten. Haikeaa. Tänään sitten pakkasin kaikkein kesäisimmät mekot pois, myös ne kukkamekot, joita en sitten lopulta käyttänyt kertaakaan. 

Ehkä se ilo syksystä löytyy vielä, kun puiden lehdet alkavat kellastumaan ja saamme kauniita ja aurinkoisia syyspäiviä. Normaalisti olen syksyllä täynnä energiaa ja innoissani uudesta kaudesta, nyt sitä täytyy näköjään etsiskellä. Syynä on varmaan koko tämä tilanne, kun ei oikein tiedä uskaltaako kauppoihin, museoihin ja kahviloihin mennä turvallisesti. Kun käyttää maskia sekä töissä että työmatkoilla, ei vapaalla sitä enää haluaisi kasvoilleen. 


Miten sinun syksysi on alkanut ? Rentoa viikonloppua !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig