sunnuntai 12. heinäkuuta 2020

WHITE OUTFIT

fashion
Heinäkuun helteistä ei ole viime aikoina ollut tietoakaan, mutta onneksi tänään ei ole ainakaan vielä satanut. En kaipaa hirmu helteitä, mutta pakko tunnustaa ettei jatkuva sade ja tuulikaan ole kovin hauskoja. Kuvien asulla olen viettänyt toistaiseksi viimeistä lomapäivää. Tänä kesänä olen ottanut lomaaa pikku pätkissä ja vielä elokuussa on yksi viikko jäljellä. Loput lomasta säästän syksyyn, en välttämättä ole lähdössä matkalle silloin, vaan tarkoitus on ihan vaan levätä ja rentoutua kotona. Mutta siihen on vielä pitkä aika ja saatan toki muuttaa mieleni.


Asusta sen verran, että viihdyin tässä ylisuuren valkoisen paidan ja leveiden pellavahousujen kombossa tosi hyvin. Kun jalassa oli vielä mukavat Birkenstockin mokkaiset sandaalit, oli asu täydellien rentoon lomapäivään. Kassissa minulla oli mukana myös musta farkkutakki, mutta onneksi sitä ei tarvittu. 


Tämän kesän olen viihtynyt vaaleissa ja yksivärisissä asuissa. Kukkamekot ovat jääneet kaapiin odottamaan vuoroaan ja nyt kesä on jo puolessa. Ehkä nyt olisi niiden aika ? Muina kesinä olen elokuuhun mennessä yleensä kyllästynyt niin valkoiseen kuin kukkiinkin ja siirtynyt käyttämään mustia vaatteita. Saa nähdä miten nyt käy, kun ne kukat ovat edelleen kaapissa. Mikä on ollut sinun värisi tänä kesänä ? Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

2 kommenttia

 1. Ihana kesäasu 💕 Juuri tuollainen kepeän ilmava kokonaisuus. Oma suosikkini värien suhteen menee vaikeaksi, tuntuu että vaaleanpunaiseen ja valkoiseen painottavan sekaan on yhtäkkiä tullut mukaan mustaa jälleen. Onneksi suosiklivärejä saa olla monta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3

   Vaaleanpunainen ja valkoien ovat molemmat ihania kesävärejä :) Onneksi tosiaan suosikkivärejä voi olla monta ja niitä voi myös vaihdella ja yhdistellä.Ja mustaan ei kyllästy varmaan koskaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig