maanantai 20. heinäkuuta 2020

12 KYSYMYSTÄ KESÄSTÄKesä on ehdottomasti suosikki vuodenaikanani. Kesällä arkikin on kevyempää, eikä minua haitaa edes viileämmät ilmat. Bongasin tämän hauskan kysymyspostauksen Sadun blogista ja innostuin itsekin pitkästä aikaa tekemään tälläisen postauksen.
1. Mekko vai shortsit ?

Tykkään mekoista, mutta en sano ei myöskään shortseille. Shortseja käytän kuitenkin lähinnä kotona, tosin tänä kesänä ostin bermudashortsit ja niitä on tullut käytettyä kaupungillakin. Mutta mekot ovat oma juttuni ja niistä pidän eniten midimittaisista juuri nyt.

2. Myöhään nukkuminen vai aikaiset aamut ?

Molemmat, kunhan unta tulee riittävästi. Aikaisissa aamuissa kauniina kesäpäivinä on jotain taianomaista, mutta nukun kyllä mielelläni myös pitkään.

3. Ravintola vai piknik ?

Tykkään syödä kesällä ulkona kaunilla ilmalla, mutta en ole hirveän ihastunut nurmikolla istuskeluun. Valitsen ravintolan terassin, jos se on mahdollista. Jos taas ei, valitsisin piknikin. Varsinkin juuri näinä aikoina. Ravintoloiden sisätilat eivät hirveästi houkuttele korona kevään jälkeen.
4. Pavlova vai perinteinen mansikkakermakakku ?

Pavlova, jos marenki on itse tehtyä. Muuten vastaan perinteinen mansikkakakku. En ole mikään suuri kakkujen ystävä ja oma lempparini on raikas juustokakku. On monia kakkuja, joita en syö ollenkaan nykyisin. 

5.  Päivä rannalla vai huvipuistossa ?

Päivä rannalla. Huvipuistoista sain tarpeekseni lasten ollessa pieniä ja onkin ihanaa kun niihin ei tarvitse enää lähteä jonottamaan. Rannalla viihdyin parhaiten, kun ei ole liian kuuma, eikä siellä ole liikaa ihmisiä. Mielummin menisin kyllä uima-altaalle päiväksi kuin rannalle.

6. Matkailu kotimaassa vai ulkomailla ?

Tänä vuonna ehdottomasti kotimaa vie voiton. Suomen kesä on myös niin lyhyt, etten haluaisi muutenkaan kovin pitkään olla kesällä matkoilla. Jo kuukauden kesäloma ulkomailla tuntuu liian pitkältä, takaisin tullessa tuntuu, että kesä meni jo. Eikä se ole kivaa.


 

7. Trampoliini vai löhötuoli ?

Löhötuoli tietenkin. En näe mitään syytä, miksi pomppisin trampoliinissa ? 

8. Kirja vai sarja ?

Nykysin sarja. Olen viime aikoina lukenut todella vähän ja syynä varmasti on se, että katselen sarjoja. Niisä olen kyllä aika valikoiva, mutta aina yhden loppuessa löydän kyllä uuden. Yleensä katson sarjoa Ylen Areenasta.

9. Sandaalit vai tennarit ?

Sandaalit. Käytän myös tennareita, mutta mielummin valitsen sandaalit. Se on yksi kesän parhaista jutuista, mukavat sandaalit ja paljaat varpaat. Tennareita ja lenkkareita ehtii kyllä käyttää muulloinkin. 
10. Pionit vai lupiinit ?

Pioni on kaunis kukka ja tykkään siitä todella paljon. Mutta jotenkin lupiini on enemmän mieleinen, siitäkin huolimatta, että se on nyt kielletty vieraslaji. Harmi, vaikka ymmärrän kyllä miksi.

11. Festarit vai kotibileet ?

Ei kumpikaan. En ole koskaan ollut festareilla viihtyvä, mutta en myöskään innostu kotibileistä. Ehkä se on tämä ikä myös ?

12. Hehkuvan kesäinen meikki vai ilman meikkiä ?

Hehkuvan kesäinen meikki ja alla kaunis päivetys. Ihan paras kesälook. Kotona olen kesällä(kin) ilamn meikkiä, mutta jos lähden jonnekkin on kiva meikata.
Millaiset olisivat sinun vastaukset ? Kivaa alkanutta viikkoa !
Share:

2 kommenttia

  1. Tuo Suomen kesän lyhyys on muuten niin totta! Itsekin huomaan ennemmin viettäväni lomaa kotimaassa kesällä, muualle ehtii myöhemminkin. Toisaalta myös aikaisemmin. Kevät Euroopassa tulee aikaisemmin ja kesä kestää pidempään. Sen itse kesän haluan kuitenkin olla Suomessa minäkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keväällä matkustaisin ehkä itsekin mieluiten. Hämmästyn miltei joka kevät huhtikuun ja tuokokuun alun kylmyyttä, joten silloin voisi olla hyvä idea matkustaa. Nythän se ei tosin ollut mahdollista ja meidän suunnitelmat menivät siltä osin uusiksi.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig