keskiviikko 17. kesäkuuta 2020

VALKOINEN KESÄMEKKO

muoti





Täällä on nautittu tänään kauniista kesäpäivästä ja pukeuduttu valkoiseen. Aamupäivällä käväisin keskustassa ja yllä oli valkoinen pellavamekko ja illalla kävimme kuopuksen kanssa puistossa ja taas pukeuduin valkoiseen kesämekkoon. Näiden kuvien valkoinen puhvihihainen puuvillamekko on edullinen löytö H&M nettikaupasta. Liikkeessä en ole käynyt, joten en tiedä löytyykö mekkoa sieltä. Tässä mekossa pidän puhtaan valkeasta väristä, puhvihihoista ja väljästä midimitasta. Kevyt ja ilmava mekko kuumiin kesäpäiviin.







Siitä pellavmekostakin on tulossa asukuvia, mutta halusin julkaista nämä kuvat ensin, koska sopivat niin hyvin juhannuksen aikaan. Itse olen juhannuksen töissä, mutta työmatkoille säiden salliessa pukeudun varmasti kauniiseen ja kepeään kesämekkoon. Juhannusta vietänkin nyt vähän ennakkoon vapaapäivien merkeissä ja ehtiihän sitä töidenkin jälkeen rentoutua hyvän ruoan ja juoman seurassa vaikkapa omalla parvekkeella.








Aurinkoista Juhannusta !
Share:

2 kommenttia

  1. Oi ihana mikä mekko! Valkoinen kesämekko on kyllä niin kaunis ja niin selkeä kesän mekko kun olla ja voi.

    Hyvää Juhannusta töistä huolimatta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Tykkään tästä mekosta todella paljon. Etsin tälläistä jo viime kesänä ja kaikki ehtivät mennä, nyt onnisti ;)


      Kiitos ja ihanaa juhannusta sinullekin <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig