torstai 13. helmikuuta 2020

VAALEA NEULE & HAME

fashion
Edellisen postauksen vaalea neule on toistaiseksi ollut käytössä vaalean hameen kanssa. Mustan takin kanssa asu on kuitenkin varsin talvinen, ja kun hameen alle pukee paksut sukkahousut, myös varsin lämmin. Tänään yhdistin asuun mustien saappaiden sijaan vaaleat lenkkarit ja minusta ne sopivat aivan hyvin. Lisäksi kengät olivat mukavat, sillä kuvien asulla olin tänään katsomassa abien penkkari-ajoa.
Wool coat Zara // white knit KappAhl // skirt KappAhl Limited Edition Minerals // sneakers Nike // leather bag Agnes Cecilia from Ellos

Kuopuksella on tosiaan abivuosi menossa ja täytyy tunnustaa, että suhtaudun siihen ilon lisäksi vähän haikeudella. Ensi syksynä minulla ei ole enää koululaista ja se on iso muutos elämässä. Jännittää ja samalla vähän kauhistuttaakin. Itsehän sitä ei tunne vanhenevansa, mutta kun ne lapset vanhenee, niin on pakko tunnustaa vanhenevansa itsekin. 
Espan puistikko sekä kadun varret olivat täynnä ihmisiä ja aika monella meistä taisi olla lapsi, lapsenlapsi, sisko, veli tai kummilapsi rekan kyydissä. Jos abeilla oli tunnelma riehakas, oli meillä katsojilla mukana myös haikeutta.  Ja voitte uskoa, että turisteilla riitti ihmeteltävää ja kuvattavaa.


Mukavan päivän kruunasi laskiaispulla. Mansikkahillolla tietenkin. Joskus söin niitä vain mantelimassalla, mutta viime vuosina olen tykästynyt enemmän mansikkahillopulliin. Ulkona ei tosiaan tänäänkään tuntuvat talvelta vaan suorastaan jo keväiseltä. Iltapäivällä taas aurinkokin pilkahteli ja piristi mieltä. Sieltä se kevät kohta saapuu.
Tunnelmallista torstai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig