lauantai 15. helmikuuta 2020

KUKKIA & RUUTUA

muoti


Ruutukuosia minulla on vain yksi vaate ja se näkyy näissä kuvissa. Tykkään tuosta bleiseristä, se on usein ollut ylläni muuten kokomustan asun kanssa väriä tuomassa. Muutaman kerran olen jo ollut ostamassa takkiin ruudullisia housuja, mutta päättänyt sitten, että se on hieman liikaa. Viime vuosina olen jälleen oppinut käyttämään värejä, tosin hillitysti. Mutta kuosien ja printtien kanssa on vähän toisin. Raidat toki menee ja kukkakuosikin tuntuu omalta jutulta, mutta sitten kaikki muut vähän tökkii.
Voiko kukkakuosia ja ruutua yhdistää ? Idea tähän asuun syntyi oikeastaan sattumalta, kukkamekko ja ruutubleiseri nimittäin riippuivat vierekkäin makuuhuoneessani vaaterekillä ja jonkun päivän sitä katseltuani, alkoi yhdistelmä näyttämään kivalta. Eikun asua kehiin. Ja yllätys yllätys, minusta asu oli ihan super ihana. Mekko ja bleiseri ova molemmat kuvioista huolimatta mustia ja kun asuun yhdisti mustat mokkaiset cowboy bootsit, tuli siihen kivaa rentoutta. 
Näette toki asun vielä ylläni, mutta tämä on tälläinen taustaa asun takaa- postaus. Tuosta mekosta on pakko vielä mainita, että rakastan sitä. Siihen on ilo pukeutua ja jotenkin se päällä on aina hurjan kivaa. Toivottavasti tämä pitkien kukkamekkojen trendi ei väisty koskaan. Nuo Zaran mokkaiset cowboy bootsit lähti mukaan alesta. En kerta kaikkiaan voinut vastustaa kiusausta, kun sain satasen saapikkaat muutamalla kympillä. Tämän vuoden puolella on tullut tosiaan tehtyä nyt muutamia hankintoja, mutta kaikki sellaisia, joita voin käyttää useita kausia ja joille on oikeasti ollut tarvetta. 
Rentoa viikonloppua sateesta huolimatta !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig