lauantai 1. helmikuuta 2020

KUVIA PUHELIMESTANIHelmikuu on täällä ja edelleen talvi jatkuu lumettomana täällä Helsingissä. Hui kauhistus ! Pitäisikö nyt jo huolestua ? Tässä postauksessa nyt kuitenkin kuvia puhelimestani viime kuulta, ja huomatkaa etti ulkokuvia ole. Juurikin tuon lumettomuuden, harmauden ja vesisateen vuoksi. Ulkona nyt on vaan niin ikävän näköistä päivästä toiseen, että ihan harmittaa. Yllä oleva kuva on Hotelli St. Georgen Winter Gardenista, jossa kävin tällä viikolla blogitilaisuudessa vapaapäivänä. Tuo tila on minusta todella kaunis ja tunnelmallinen sekä kauniisti sisustettu. 
Puhelimesta löytyy tietysti aina kuvia Kissapojasta. Tässä on sen ' Leiki mun kanssa ' ilme ja asento. Se tykkää lankakeristä ja leikeistä niiden kanssa. Kuvassakin näkyy pätkä pakettinarua, jolla leikimme. Heiluttelen ja vedän narua, kisssapoika juoksee perässä. Eläinkaupasta meillä on joitain ns. oikeita kissojen leluja, mutta meidän kissa ei niistä erikoisemmin välitä. Eikä pelkkä lelu tieteenkään riitä, jonkun pitää olla leikkikaverina.


muoti


Yllä oleva kuva on Mekik8 perssitilaisuudesta Meripaviljongista ja leikin kuvassa kai tuote-esittelijää. Ainakin näyttää vähän siltä. Ulkona oli muuten aivan hirveä ilma tuona päivänä ja oliskin hurjan suloista istua aamiaisella mukavassa seurassa sateen rummuttaessa ikkunoita. Meressä uiskenteli joutsen pari ja tuuli keikutti ravintolaa. Oikeasti. Välillä tuntui kuin olisimme olleet merellä, mitä itse asiassa olimmekin. 
Tässä katsomme kissapojan kanssa Yotubesta lintuvideota kissoille. Linnut siis lennähtävät tuohon kameran eteen nokkimaan siemeniä ja tämäkin viedo kestää peräti kahdeksan tuntia. No, me katsotaan sitä yleensä puolisen tuntia ja sitten kyllä jo kyllästytään. Kaikenlaista sitä nykyään onkin tarjolla.
Kuopuksen kanssa käytiin Pupussa syömässä salaatit siinä Stockan kulmalla. Paikka on aivan ihanan viihtyisä, tosin kamalan pieni. Valittiin vegaaniset salaatit ja ikävä sanoa, mutta se oli kyllä pettymys meille molemmille. Salaatti oli muuten hyvä, mutta siinä oli ihan hirveästi sitruunanmehua. Maku oli aivan liian hallitseva ja koko salaatti maistui vain ja ainostaan väkevätä sitruunalta. Ja minä siis pidän sitruunan mausta noin  yleensä.

Tammikuussa ei siis mitään ihmeellistä ja mullistavaa. Tavallista arkea, töitä, blogia ja pieniä kivoja juttua. Ja aika vähän kuvia puhelimeen kertyi kuukauden aikana. Joulukuussa niitä oli enemmän, mutten nyt enää viitsinyt tänne joulukuvia laittaa. 


Rentoa viikonloppua !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig