torstai 20. helmikuuta 2020

KESÄFIILIS

muoti


* Snö of Sweden korut saatu *

Näistä Snö of Swedenin hennoista koruista tulee ihan kesä mieleen. Hempeä kukallinen kesämekko, ruskettunut iho ja lempeä kesätuuli. Ai että, tuskin maltan odottaa kesä ja lomaa. Minulla on ensimmäinen lomaviikko toukukuun lopussa, mutta se menee kuopuksen yo-juhlia järjestäessä. Loput lomat pidän myös viikon pätkissä ja tarkoitus on myös säästää lomaa talvelle. Joten suurin osa kesästä kuluu töissä ja Helsingissä. 
Varmasti käytän näitä Snö of Swedenin koruja myös yksiväristen kesä-asujen kanssa. Nämä sopivat täydellisesti vaalean safari henkisen pellavapukuni kanssa ja piristävät farkkuja ja valkoista t-paitaa.
Ennen kesää koruja tulee luultavasti käytettyä vaaleiden neuleiden kanssa. Vaikka täytyy myöntää, että talvella olen tosi laiska käyttämään koruja. Riippuvat korvikset ovat hankalat pipojen kanssa ja vilukissana itselläni on pipo päässä aika usein. 
Tällä kertaa myös kissapoika innostui kuvaamisesta ( koruista ) ja jouduimme käymään pienen taistelun korviksista. Sen mielestä ne olisivat sopineet kivasti leikkeihin. Pettyneenä se joutui poistumaan ja tyytymään omiin paljon tylsempiin leluihinsa. 
Lomista muuten sen verran, että ennen joulua huomasin haaveilevani auringosta ja lämmöstä ja nyt taas on lomafiilistelyä ilmassa. Siksikin on tarkoitus säästellä niitä lomia, jotta ensi talvena olisi mahdollisuus matkustaa jonnekkin aurinkoon ja lämpöön. Kenties juuri ennen joulua tai sitten helmikuussa. 


Haaveiletko auringosta & lämmöstä ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig