lauantai 21. syyskuuta 2019

WHAT I WORE

fashion

fashion


Tätä hame, nahkatakki ja nilkkurit asua käytin ensin t-paidan kanssa ja nyt ilmojen viilennettyä olen yhdistänyt siihen kevyen kasmirneuleen. Vuosia vanhassa neuleessa on sattumalta samaa sävyä kuin tämän syksyn KappAhlin Limited Edition Mineralsin pohjepituisessa hameessa. Hame on ollut tosiaan jo usein käytössä tänä syksynä ja myöhemmin siihen voi hyvin yhdistää vielä paksumman ja pörröisemmän neuleen. Rakastan eniten juuri tälläisiä monikäyttöisiä vaatteita, joita voi yhdistellä monin tavoin ja jotka taipuvat niin syys kuin talvipukeutumiseen. Tälläisten vaatteiden ansiosta vaatekaapissakin säilyy järjestys, kun siellä ei ole mahdottomasti vaatteita.


fashion

fashion

fashion


Leather jacket Karl Lagerfeld // cashmir knit Diane von Furstenberg // midi skirt KappAhl Limted Edition Minerals // leather ankle boots Zara // sunnies Furla // bag Chloé // cashmir scarf Gudrun Sjödén 


muoti

muoti


Nyt tuntuu, että syksy on oikeasti saapunut. Vielä ei Helsingissä ole ruska, mutta pohjoisemmassa Suomessa kyllä ja olenkin ihastellut viime päivinä taas kauniita ruskakuvia. Ihan kohta pääsemme mekin kuvaamaan kauniita ruskakuvia. Muutenkin mieli on jo hyväksynyt syksyn ja talvenkin saapumisen, siitäkin huolimatta, että olen viime päivät ollut flussassa. Mutta kummasti kuppi kuumaa teetä, tuoksykynttilän sytyttäminen ja sohvalle käpertyminen auttaa ( niin ja tietysti särkylääke ).


fashion

fashion

muoti


Kotonakin tapahtuu pikkuhiljaa ilmeen päivittämistä syksyisempään ja siitä tulossa myöhemmin postausta. Syksyllä on pari kivaakin juttua odotettavissa ja sekin tekee tästä syksystä erikoisen. Näihin omaan elämään liittyvien juttuen lisäksi odotan erityisen paljon Mujin liikkeen avautumista Kamppiin. Ja ihan kohta aukeaa myös Tripla. Vaikken ole kauppakeskuksien ystävä aion toki käydä Triplassa ja kyllähän Suomen ilmastossa kauppakeskukset ovat talvella kivoja. Itse autottomana käyn tietenkin vain niissä, joihin pääsee kätevästi joko jalan tai julkisilla.

Rentouttavaa viikonloppua !
Share:

2 kommenttia

  1. Hameesi on todella kaunis ja hillitty väri sopii niin monen kanssa yhteen. Ihana asu!
    Aurinkoista viikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig