sunnuntai 22. syyskuuta 2019

SUNDAY

fashion

kauneus


Täällä on vietetty melkein pyjamapäivää. Aamulla piipahdin kaupassa ja ulkona oli NIIN kylmä, että päätin olla lähtemättä lenkille ja pysytellä mukavasti sohvalla koko päivän. Tai no, en tietenkään jätä kotitöitä tekemättä, vaikka sekin voisi joskus olla paikallaan. Kaikenlaista mukavaa on tullut päivän mittaa puuhailtua, jos nyt silittämistä ja pyykinpesua voi mukaviksi puuhiksi kutsua. 


lifestyle


Sen lisksi olen selaillut muoti-ja sisustuslehtiä sekä tietysti valmistautunut ensi viikon työjuttuihin. Kesän alussa makuuhuoneeseen hiipi sininen väri ja olen ollut siihen niin ihastunut ( rauhallinen tunnelma ), että suunnittelen sinisen lisäämistä. Hankinnassa on tällä hetkellä suurte tyynyt sängyn päätyyn ja ne voisivat hyvin olla sinisävyiset. Ehkä täytyy myös seuraavaksi ostaa siniset lakanat ?


lifestyle

fashion


Syksy tosiaan on tullut ja itse olen jo kaivanut neuleiden lisäksi paksumpia sukkia esille. Niitä käytän kotona syksystä kevääseen. Myös pyjamani on sinisävyinen ja löytyi H&M kuten sukatkin. Kuvissa myös yksi kestosuosikeistani eli Madaran Supreme Hydration käsivoide. Käteni kuivuvat todella helposti ja siksi käsivoiteita kuluu paljon. 

Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

2 kommenttia

  1. Villasukat ja käsivoide - siinä munkin must-tuotteet. Käsivoidetta pitää olla aina saatavilla, olitpa kotona tai liikenteessä, ja siksi metsästänkin hyviä voiteita aktiivisesti.
    Kivaa viikkoa sinulle Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lämpimät sukat on tosiaan ihan must ;) Käsivoiteta mulla kuluu ihan tajuton määrä, laukussa aina mukana ja toinen kotona.

      Rentoa viikonloppua sinulle <3

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig