perjantai 27. syyskuuta 2019

SYYSKOTI

sisustus

sisustus


Syksyn saavuttua on kiva viettää enemmän aikaa kotona. Itselleni tärkeä asia on kodin tunnelma, joka syntyy pienistäkin asioista. Tärkeämpää kuin trendien seuraamien sisustuksessa minulle on oman näköinen koti. Sellainen koti, johon on mukava tulla. 


sisustus


Käytännöllinenkin kodin pitää olla, niin että siellä on helppo olla ja ettei siivoukseen kulu tuhottomasti aikaa. Kotini onkin jotain minimalismin ja bohon välimailta. Ja luulen, että useinmilla meistä ei ole tyylipuhdasta kotia, vaan juurikin sellainen omanlainen koti. Minusta myös ihmisen persoona saa näkyä kodissa, sekä se mistä hän pitää ja mitä harrastaa. 
Habitaressa ihastelin vaaleaa puuta ja nyt meille tuli sitä hitusen. Uudessa ruokapöydän ylle hankitussa lampussa sitä on hieman ja tykkäänkin tuosta lampusta ihan hurjasti. Lamppu on Clas Ohlsonilta ja se muodostuu kolmesta osasta, jotka voi itse valita makunsa mukaan. Valitsin lampuksi nyt tuollaisen savunsävyisen. Se antaa mukavan tunnelmallisen valon ruokapöydän päälle. 
Pikkuhiljaa koti päivittyy syksyyn osin jo olemassa olevilla asioilla, osin pikku hankinnoilla. Kuitenkin niin ettei mikään oleellisesti muutu, sillä nykyinen koti ja sisustustyyli on mieleinen. Eikä tosiaan ole mitään järkeä laittaa kaikkea uusiksi ja hylätä vuosia mukana kulkeneita tavaroita vain trendien takia. 


sisustus

sisustus


Millainen sisustaja sinä olet ? Rentoa viikonloppua !
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig