maanantai 19. elokuuta 2019

VIELÄ KERRAN KESÄINEN ASU

fashion

fashion

fashion

muoti


Viikonloppuna oli vielä aivan ihana kesäinen ilma, joten pukeutuminenkin oli kesäistä, vaikka mielessä jo vähän se syksy kummitteleekin. Osalla meistä saattaa vielä elokuun lopussakin olla kesäloma, mutta kun koulut alkavat itselleni aina väistämättä tulee syksyinen olo. Suomen kesä on kuitenkin niin lyhyt, että kannattaa pukeutua kesäisesti niin kauan kun voi. 


muoti

fashion


Jacket KappAhl // t-shirt Nanso // sunnies Furla // wide leg jeans H&M // socks H&M // sandals Birkenstock


fashion

muoti

muoti

fashion


Tänään heräsin sateeseen, mutta onneksi päivän mittaan saimme aurinkoakin. Ja iltapäivällä aamun asu oli jo aivan liian kuuma. Tämä on se juttu jota ehkä eniten inhoan näissä vuoden aikojen muuttumisissa, aina on jotenkin liian kuuma tai kylmä ja koskaan ei ole oikein pukeutunut. Tänään minulla oli muutenkin sellainen olo ettei tuleva syksy ja talvi innosta laisinkaan. Taitaa olla maanantain mökötys. 


Harmittaako syksyn tulo ? Mukavaa viikon alkua kaikille !Share:

2 kommenttia

  1. Ei syksy silleen harmita, elokuu on ihana kuukausi josta nautin ja toivotan sitten syksyn tervetulleeksi kun on sen aika. Jokainen vuodenaika kerrallaan, mutta samaa mieltä olen, kesäisesti kannattaa pukeutua niin kauan kun voi, niitä paksumpia vaatteita saa sitten katsella kyllästymiseen saakka.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on niin totta, elokuu on vielä kesää ja nautitaan siitä niin kauan kuin mahdollista. Ensi viikolla pitäisi taas lämmetä :D

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig