perjantai 16. elokuuta 2019

PUNAISESSA KUKKAMEKOSSA

muoti

muoti


Muutama vuosi sitten en voinut sietää punaista väriä, mutta tämän jo monesti blogissa nähdyn kukkamekon myötä minusta tuli punaisen ystävä. Edelleenkään punainen ei ole syrjättänyt mustaa, valkoista ja harmaata, mutta se on hiljalleen hiipinyt vaatekaappiini. Punaisia kenkiäkin on sinne ilmestynyt jo kahdet ja se on paljon minulle. 


muoti

fashion


Tämä kukkamekko on tosiaan nähty jo usemman kerran täällä, mutta aina villapaidan ja takin alla. Talvella olen käyttänyt tätä aina farkkujen kanssa ja mekko onkin enemmän talvinen, mutta näin viileämmillä ilmoilla sopii hyvin myös loppukesään. Ulkona takin kaverina on ollut musta laukku ja musta farkkutakki. Tykkään mekon kuosin lisäksi myös mallista, helma on takaa hieman pidempi ja kolmeneljäsosa hihat ovat käytännölliset, vaikka hiha on tuollainen hieman trumpettimainen.


fashion


Sisustuksesta sen verran, että tuo takana oleva seinä odottaa maalausta, kuten muutkin seinät, mutta tämä olohuoneen seinä on tarkoitus maalata tehostevärillä. Ei kuitenkaan punaisella. Saa nähdä milloin ehdin / jaksan maalata, nytkin olen ollut muutaman päivän flussassa ja siksi kuvatkin on otettu ilman meikkiä kotosalla. 


muoti

fashion


Syksyn tuloa oikeastaan odotan jo. On kiva viettää aikaa kotona lukien ja vaikkapa sisustaen. Omassa kodissa rittääkin kohteita muuton jäljiltä, oikeastaan jokaisessa huoneessa tarvitsee tehdä jotain, jos ei muuta niin ainakin hankkia lamppu. Hankinnat vaatii tietenkin rahan lisäksi myös hieman vaivannäköä, sillä vaikka netistä voi tilata melkein mitä vaan, haluan usein nähdä sisustustuotteet livenä. Siksi tilaan netistä varoisesti niin vaatteita, kenkiä kuin kodintavaroita, sillä inhoan palautusrumbaa. 


Shoppailetko kivijalkakaupoissa, ostoskeskuksissa vai netissä ? Rentoa perjantaita !
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig