torstai 15. elokuuta 2019

GOLD TEN IN ONE

hiustenhoito

hiustenhoito


* GOLD Ten In One pr-näyte *

GOLD Ten In One on oikea kiireisten aamujen tuote. Kyseessä on siis hiusten hoitoaine, joka vaikuttaa nimensä mukaisesti kymmenellä tavalla. Tämä hiustenhoitoaine sisältää argan ja auringonkukkaöljyä, omega 6 rasvahappoja, antioksidantteja sekä A- ja E-vitamiineja. Tuotetta suihkutetaan joko pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Kyseessä on siis hiuksiin jätettävä hoitoaine. 


hiustenhoitoaine

hiustenhoitoaine


GOLD Ten In One korjaa  ja kosteuttaa vaurioitunutta hiusta siloittaen niitä samalla. Hiukset ovat helposti kammattavat, tätä arvostan itse, varsinkin kun on kiire. Tuote myös suojaa hiusta pörröisyydelta että sähköisyydeltä ja estää haaroittumiselta tehden hiuksista samalla silkinpehmeät ja kiiltävät. Gold Ten In One spray hoitaa jo haaroittuneita ja värjättyjä hiuksia. Tuote myös antaa volyymiä eikä latista hiuksia. 

Itse olen käyttänyt tuotetta sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Kuiviin hiuksiin suihkutettuna hiuksista tulee melkein yhtä freesit muotoilun jälkeen kuin pestynä. Kosteisiin hiuksiin laitan tätä pesun ja tavallisen hoitoaineen jälkeen ennen hiusten harjausta. Harjaus sujuu ilman takkuja, joten tätä voi kyllä suositella pitkille hiuksille ja muillekin joilla hiukset menevät helposti takkuun. Itse tykkään myös sprayn helppokäyttöisyydetä ja pakkauskin on super tyylikä sekä riittoisa. 


Onko GOLD Ten In One sinulle tuttu tuote ? Tunnelmallista torstaita !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig