sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

THESE SUMMER DAYS

fashion

fashion

summer

muoti

helsinki


Tänään kävimme vanhemman tyttären kanssa piknikillä rannalla. Makasimme huovalla ja nautimme auringonpaisteesta. Lomalla parasta ovat juuri tälläiset kiireettömät hetket, joita ei tarvitse edes ennakkoon kovasti suunnitella. Mukana meillä oli täytettyjä patonkeja, kahvia, vettä ja hedelmiä. Ja tietysti kamera, jolla ikuistimme kaunista kesäpäivää.


summer

summer

fashion

summer

summer


Tämä päivä jäi mieleeni yhtenä kesän parhaimmista. Aurinko, meri, huoleton loma fiilis, hyvää ruokaa ja tietysti parasta mahdollista seuraa. Luulenpa, että talvella kävellessäni tuolla samalla rannalla tuulessa ja tuiskussa, muistelen tätä päivää. Lomaa on jäljellä vielä viikko ja arvaatte varmaan, että olen enemmän kuin iloinen ensi viikolle luvatusta upeasta säästä. Tähän asti loma on ollut yksi parhaimmista. Sopivasti vähän kaikkea ja levätäkin olen ehtinyt riittävästi. 

Ollaanko siellä vielä loma fiiliksissä vai onko teillä jo koittanut arki ?
Share:

6 kommenttia

 1. Ihana kuulla päivästäni. Kiitän samalla myös Riika-postauksista, sillä olemme suuntaamassa sinne reilun viikon päästä, Lomasta on kulunut vasta viikko ja toivottavasti kolme ihanaa viikkoa on vielä jäljellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että pidit Riian postauksista. Se on kyllä viehättävä kaupunki ja toivottavasti teillä olisi myös hienot ilmat matkallanne.

   Ihanaa loman jatkoa sinulle Sara ja mukavaa matkaa !

   Poista
 2. Kesä on hurahtanut pääasiassa mökillä, välillä (tai siis aika usein) tuulessa ja nyt vihdoin auringon lämmössä. Tällä viikolla on ollut perhettä seurana, mikä onkin ollut vaihteeksi niin kivaa.
  Musta mekkosi on <3
  Ihanaa viimeistä lomaviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökkeily j aperheen kanssa oleilu kuulostaa kivalta. Ja onneksi tosiaan saatiin nyt aurinkoa ja lämpöä.

   Kiitos Maarit <3

   Poista
 3. Ihanat lomapäivän kuvat, kuulostaa kaikin puolin aivan ihanalta kesäpäivältä <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig