lauantai 1. kesäkuuta 2019

SINIVALKOISTA

muoti

muoti

muoti


Tänään halusin pukea ylleni kesäkuun kunniaksi mekon, mutta koska ilma oli viilea ja aika tuulinen, päätin laittaa mekon alle taas jälleen kerran housut. Se oli ihan hyvä ratkaisu ja kun vielä mekossa oli pitkät hihat ei tarvinnut palella. Minusta kun on lämmintä vasta silloin kun lämpötila lähentelee 30 astetta. Sellaista keliä saamme vielä odotella tovin.


muoti

fashion


Linen trench coat Zara // dress KappAhl // white jeans Current Elliot // sneakers Nike // bag Rebecca Minkoff // sunnies Furla


muoti

muoti


Kuvien asulla shoppailin ja kävin kahvilla tyttären kanssa. Sain ostettua osan parvekkeen kukista, maton parvekkeelle ja eteiseen sekä pari pientä juttua parveketta somistamaan. Ja koska asussa oli sinistä, olivat ostoksetkin sinisävyisiä Aika jännää, sillä en ole pitkään aikaan hankkinut kotiin mitään sinistä, lukuunottamatta muutamaa tyynyä. Parvekekukat ovat tosin usein olleet sinisävyisiä. Jotenkin en halua kovin kirkkaita värejä edes parvekkeelle.


fashion

fashion

life


Huomenna yritän vielä löytää aurinkovarjon. Vanha varjomme oli niin huonokuntoinen, että heitin sen muutossa pois. Toivottavasti sille tulee käyttöä tänä kesänä, vaikka kesä on ihana oli ilma millainen tahansa. Edes vapaalla tai lomalla minua ei haittaa sade, silloinkin voi tehdä vaikka mitä kivaa. Huomenna aiomme kisun kanssa nukkua pitkään ja nauttia aamiaisen kaikessa rauhassa. Suunnitelmissa olisi myös käydä pitkällä lenkillä. 

Lempeää ja leppoisaa lauantai-iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig