sunnuntai 2. kesäkuuta 2019

SINISTÄ PARVEKKEELLE

sisustus

sisustus


Tässä pieni sneak peak meidän parvekkeen tyylistä. Useina kesinä minulla on ollut laventelia ja/tai lobeliaa kukkina, usein myös murattia. Luin jostain jutun, että suomalaiset ovat taas alkaneet suosia värikkäitä kukkia valkoisen sijaan. No, itse en värikkyydestä niin välitä, joten kukat ovat hennon sinisiä mutta eivät kuitenkaan niitä valkoisia, jotka ovat olleet viime vuosina hyvin suosittuja.


sisustus

hemtex


Eilen tosiaan kävin ostamassa tuon muovimaton Hemtexistä. Netistä olin katsellut myös harmaata, mutta kun näin sinisen värin luonnossa olin ihan myyty. Väristä todellakin tulee mieleen kesä ja mustikat. Oli ihan pakko napata mukaan myös tuo pieni söpö maljakko ja tuoksukynttilä, vaikkei sitä tarvitse kuin vasta elokuussa. Maton seurana on mattamustat korituolit ja pöytä. Vanhan kodin parvekkeelle ne olivat hieman liian suuret, mutta en raaskinut luopua niistä. Onneksi, sillä nyt meillä on isompi parveke ja korikalusteet sopivat sinne hyvin. 


parvekekukka


Lisää kuvia parvekkeesta tulossa sitten myöhemmin, kunhan saan sen sisustettua loppuun. Pari uutta tyynyä tekisi mieli hankkia, ehkä jotain sinikukallista ? Suloista sunnuntain jatkoa !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig