tiistai 21. toukokuuta 2019

LEOPARDIMEKKO

fashion

muoti

fashion


Näitä kuvia otettiin Pian kanssa tuulisessä ja todella kylmässä kevät säässä muutama viikko sitten. Tuona päivänä ei olisi voinut kuvitellakkaan olevansa paljain sääri tai ilman takkia. Hyvä että tarkenin edes kuvauksen ajan. Kuvien mekko on Oasiksen ja minusta mekko on malliltaan aivan täydellinen. Leoprintti on ajankohtainen ja trendikäs, sitä näkee nyt todella paljon vaatteissa. fashion

fashion

fashion


Midimittaiset mekot sopivat monelle ja ne ovat mukavia käyttää. Tämänkin Oasiksen mekon voi helposti stailata moneen menoon: korkojen kanssa töihin tai iltamenoihin ja lenkkareiden tai matalien sandaalien kanssa vapaa-aikaan. Matreiaali tässä mekossa on ihan pehmoista ja mekko on todella mukava päällä. Pitkät hihat voi halutessaan kääriä lyhyemmiksi.


muoti

fashion

fashion


Löytyykö sinulta nyt niin suosittua eläinkuosia vatteissa, kengissä tai asusteissa ? Tunnelmallista tiistaita !
Share:

4 kommenttia

  1. Katsoin tässä lauantaina erästä rouvaa leopardimekossa ja ajattelin mielessäni, että voi ei... Ei sopinut hänelle ollenkaan. Nyt kun katson kuvia sinusta, niin tuo printti ja mekko muutenkin sopii sinulle täydellisesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voin vain kuvitella ;) Kiitos Saara ! Varmasti mekon mallillakin on väliä, Oasiksen mekko sopii malliltaan tuohon printtiin.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig