tiistai 7. toukokuuta 2019

KAPPAHL VINTAGE STORIES 10 VUOTTA

fashion

fashion

fashion


Vappuaattona juhlimme KappAhlin Vintage Storiesin 10-vuotis mallistoa. Juhlan kunniaksi mallisto on romattinen ja siinä on rakkauden teema, monet asuista sopivatkin hääjuhliin. Inspiraation mallisto on saanut ranskalaisesta 1700-luvulta peräisin olevasta tapetti- ja kalustekuvioinnista  Toile de Jouy. Kappahlin Vintage Stories mallistossa on kaksi tyypillistä värilinjaa ; valkoisesta siniseen ja punaisesta puuteriroosaan. 


fashion


Jos on kesäjuhlia tulossa, kannattaa ehdottomasti katsoa mallisto läpi, sillä siinä on todella hurmaavia mekkoja ja paitoja. Uutta on möys malliston  uima-ja alusasut sekä yöasut. Kerrassaan lumoavan kauniita printtejä ja ihania kesävärejä.


fashion

fashion

fashion


Me toisaan juhlimme mallistoa jo viime viikolla Garden Olo ravintolassa bloggaribrunssilla. Ruoka ja seura oli hyvää, tila kaunis ja esillä olleet mallikappaleet saivat monet meistä haaveilemaan jo kesästä. Mikäköhän siinä on, että kesällä pitsit, kukat ja hempeän romattiset värit tuntuvat erityisen ihanilta ? Tunnelmallista tiistaita !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig