perjantai 10. toukokuuta 2019

JULISTESEINÄ & ALEKOODI

  Kaupallinen yhteistyö Poster Store


Minusta on ihana sisustaa kotia erilaisilla julisteilla. Niillä saa helposti ja edullisesti muutettua kodin ilmettä, vähän samoin kuin koristetyynyillä ja muilla kodin pienillä sisustusjutuilla. Meillä on erilaisia julisteita melkein joka huoneessa ja vaihtelen niitä vuodenaikojen mukaan vähän samaan tapaan kuin toiset ripustavat kesä- ja talviverhoja. Julisteet sopivat myös moneen eri tyyliseen sisustukseen. Juuri nyt minua ihastuttaa erityisesti valokuvajulisteet, metsäiset maisemat, merenrannat ja erilaiset kasvit. 


sisustus

julisteet

sisustus


Olohuoneessa on keväisen hempeä ilme ja sen viimeistelee Poster Storen vaaleanpunasävyiset julisteet. Minusta vaaleanpunainen on ihana kesäväri ja sopii täydellisesti valkoisen, mustan ja harmaan seuraksi.  Tähän olohuoneen seinälle on tarkoitus hankkia vielä lisää julisteita ja rakentaa siihen kokonainen julisteseinä. 


julisteet

interior

interior

sisustus


Ruokapöydän yläpuolelle ripustin rouhean  Brooklyn Bridge julisteen. Mustan pöydän ja valkoisten tuolien kanssa se tasapainottaa olohuoneen romanttista ilmettä. Poster Storen juliste valikoima on muuten todella laaja, sieltä löytyy varmasti jokaiseen makuun sopivia julisteita useassa eri koossa. Heillä on myös laadukkaita kehyksiä; vahvistettuja alumiinikehyksiä kultaisena, kuparisena, hopeisina ja mattamustina. Lisäksi löytyy puukehyksiä tammen ja saksanpähkinän väreisinä sekä mäntypuisia mustana ja valkoisena. Kehykset on varustettu pleksilasilla, jolla on samat heijastavat ominaisuudet kuin lasilla, mutta se on kestävämpää, kirkkaampaa ja kauniimpaa.


poster store

interior

julisteet


Olohuoneesta ruokapöydän luota on suora näkymä eteisen hyllykköön. Rakastan tuota näkymää, kun molemmissa tiloissa olevat julisteet näkyvät yhtaikaa. Siinä missä olohuoneen julisteet ovat romanttisia ja rouheitakin, on eteisen julisteissa rauhallinen ja rentouttava tunnelma. Puun läpi siivilöityvä valo on erityisen ihana Morning Sun julisteessa. On mukava tulla kotiin kiireisen päivän jälkeen ja nähdä ensimmäiseksi kaunis julisteseinä. Poster Storen  sivuilla kannattaa käydä kurkkimassa lisää inspiraatiota. Siellä on todella upeita inspiraatiokuvia ja jos suunnittelet julisteseinää voi niistä olla apua.


julisteet

eteinen

interior

julisteet

poster store


Poster Storen julisteet muuten painetaan Tukholmassa 1693 perustetulla Lessebo bruk paperitehtaalla. Julisteilla on Pohjoismainen Joutsenmerkki, joka on yksi tiukimmista ympäristömerkeistä Euroopassa. Julisteiden paperi on taidegalleria-laatuista, eivätkä ne kellastu ajan kuluessa. On mukava tietää, että julisteideni valmistaja on ajatellut myös ympäristöasioita. 

Teille blogini lukijoille minulla on ilo tarjota alennuskoodi Poster Storeen. Koodilla sarasfi30 saat 30 % alennuksen julisteista ( ei koske Selection-osion julisteita ). Alennuskoodi on voimassa 26.5 asti. Rentoa viikonloppua  !


Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig