keskiviikko 1. toukokuuta 2019

FLOWER DRESS

fashion

muoti


Kuvien asulla vietin pääsiäistä ja vappuasuna on myös ollut kukkamekko, tosin kesäisempi versio. Hassua miten tänä vuonna pääsiäien ja vappu ovat lähekkäin, itse en ole vappua ehtinyt sen kummemmin juhlia, mutta ihanaa kuinka ulkona on taas aurinkoinen ilma, tosin viileä sellainen. 


fashion

spring outfit


Niken lenkkarit on ollut hyvä ostos, olen käyttänyt niitä melkein päivittäin ja ne tuntuvat sopivan asuu kuin asuun. Tykkään hurjasti mekosta rentojen kenkien kanssa käytettynä. Tulee useammin puettua mekko päälle, kun jättää korot kotiin. Kuka sanoi, että mekkoja pitäisi käyttää korkojen kanssa ? 

muoti

fashion


Viikko on vasta puolivälissä, mutta tuntuu kuin oltaisiin jo perjantaissa, niin paljon on ehtinyt tapahtua. Eilen olin ihanassa blogitapahtumassa, josta tulossa myöhemmin pieni juttu tänne bloginkin puolelle, mutta instassa @sarasblogi voi käydä kurkkaamassa mistä oli kyse. Oikein ihanaa toukukuun ensimmäistä teille kaikille !


Share:

6 kommenttia

 1. Nuo Niken -lenkkarit on tyylikkäät. Sopivat hyvin asuun kuin asuun. Onneksi on nykyään hyvin trendikästä käyttää lenkkareita vaikka mekon kanssa.

  VastaaPoista
 2. Kivat lenkkarit! Tykkään väristä. Ja tuo ihana takki! Hyvä look.

  VastaaPoista
 3. Ihana mekko. Yritän oppia käyttämään lenkkareita mekon kanssa. Hieman tuntuu alussa oudolta, mutta ehkä opin. Harjoitus on hyvässä käynnissä. Lenkkarisi on kivat ja väri on varmasti sellainen, että sopii monen asun kanssa. Sanoisin, että oikein kaunis yhdistelmä <3 Ihanan aurinkoisia päiviä sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mekon käyttäminen vaatii totuttelua, itse innostuin mekoista, kun huomasin ettei mekkoasut tarvitse olla hienoja. Mekkoa voi käyttää myös rennosti, meille farkkuihin tottuneille se onkin helpompaa ;)

   Kivaa viikonloppua !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig