lauantai 30. maaliskuuta 2019

YLLE

muoti

muoti


Vihdoin ja viimein keväisen lämpimät päivät ovat saapuneet tänne pohjolan perukoille. Tänään treffasin lapsia töiden jälkeen ja vaikka olin herännyt jo tosi aikasin, piristi keskustan vilinä ja keväisesti pukeutuneet ihmiset kummasti mieltä. Shoppailemaan en kuitenkaan jaksanut lähteä, napsimme asukuvia, kävimme ruokakaupassa ja tulimme meille kotiin syömään.


fashion

muoti


Vihdoin ja viimein olen myös vaihtanut toppatakit ja paksummat villakangastakit blogin kautta saatuun Nanson vuorittomaan Ylle villakangastakkiin ja uusiin lenkkareihin. Niiden kaveriksi kaapista löytyi vuosia sitten hankittu Diane von Furstenbergin kashmirneule. Aaamulla oli vielä sen verran viileää, että kiedoin kaulaan huivin ja pipokin oli pakko laittaa. Onneksi sen saattoi vaihtaa iltapäivällä aurinkolaseihin. Nyt se kevät sitten vihdoin saapui.


fashion

muoti


Wool coat Nanso * // jeans Zara // cashmir knit Diane von Furstenberg // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * // sneakers Nike // sunnies Furla *


kevättakki

muoti


Nyt sitten lauantai-illan viettoon eli lempaarisarja ja hyvää syötävää. Huomenna ehkä pitkälle lenkille ja rauhallista sunnuntain viettoa. Millaisia suunnitelmia teillä on viikonlopulle ? Rentoa lauantai-iltaa !


* Saatu blogin kautta

Share:

2 kommenttia

  1. Ihana asu kevääseen ! Takki on upea ja just sun tyylinen <3

    - Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig