torstai 28. maaliskuuta 2019

Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream

kauneus


Jos etsit todella tehokasta ja laadukasta tuotetta ikääntyvälle iholle, kannattaa kokeilla Medik8 r-Retinoate Youth Activating Creamiä *. Tässä tuotteessa on yhdistelmä todella tehokkaita A-vitamiineja. Voiteen sisältämä r-Retinoate Intense on 8 kertaa vahvempi kuin retinoli ja 11 kertaa nopeampi vaikutteinen. Näkyviä tuloksia saa jo neljässä viikossa,  hienot rypyt ja juonteet häviävät ja ihosta tulee kuulas ja kiinteä. 


beauty


Medik8 r-Retinoate Youth Activating Cream on yövoide, jonka käyttö aloitetaan sen voimakkuuden ja tehokkuuden vuoksi vähitellen, ensin kahdesti viikossa kahden ensimmäisen viikon ajan, sitten joka toinen ilta seuraavat kaksi viikkoa ja lopulta joka ilta. Tuote leviteään iltaisin puhtaalle iholle hieroen kevyesti kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Aamulla iho on pehmeä ja kuulas. Ja tosiaan tuloksia näkee jo neljän viikon kuluttua, peilissä näkyy nuorekkaampi ja rypyttömämpi kuva.


kauneus


Medik8 r-Retinoate Youth Ativatin Cream sisältää myös vaniljaa ja sitrusta, tuoksu on miellyttävä ja koostumus pehmeä. Pakkaus on tyylikäs ja ihanan ylellinen. Aino miinus tulee melko suolaisesta hinnasta, mutta tuloksiakin tällä tuotteella toisaalta saa keskiverto voidetta enemmän. Itse olen tähän erityisen ihastunut, kuten muihinkin testaamiini Medik8 tuotteisiin. Kaikki tehokkaita ja laadukkaita, ihonhoidon aatelia. Onko Medik8 teille tuttu brändi ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


* Saatu blogin kautta 
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig