maanantai 4. helmikuuta 2019

WHAT I WORE

fashion

photography


Maanantai kului kaupungilla kierrellen, sillä minulla oli arkivapaa. Tykkään näistä vapaa päivistä arkisin, silloin on paljon mukavampi käydä asioilla ja ostoksilla. Eikä tänään onneksi ollut niin kurja ilma kuin eilen. Aurinkokin pilkahteli päivän mittaan muutaman kerran, toki meren äärellä kun ollaan, niin tuuli oli hyytävä. Onneksi yllä oli lämmintä ja mukavaa vaatetta.


fashion

fashion


Parka coat McQ Alexander McQueen // wool knit COS // jeans Won Hundred // studded leather ankle boots ZARA // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * // beanie Stadium
photography

fashion

fashion


Ostosten jälkeen oli asukuvien aika ja asusta sen verran, että aamulla asua miettiessä, tuli vastustamaton halu pukeutua farkkuihin. Ja johonkin muuhun kuin pillifarkkuihin. Saa nähdä murtaako tämän kauden leveämmät farkut vihdoin pillifarkkujen ykkös aseman myös Helsingin  katukuvassa. Suuresti epäilen. Itse aina innostun uusista farkku trendeistä, mutta olenkin farkkujen keräilijä ja rakastan myös tuunailla farkkuja. Omat leveät farkut odottavat vielä kaapissa kevättä, mutta kuvienkin farkut ovat löysät ja mukavat siitä huolimatta, että ovat ns. raakafarkut eli niissä ei ole joustoa lainkaan. Joustamattomia olivat farkut myös nuoruudessani ja siksi kai niihin on helppo palata. Vaikka silloin ne olivat tiukat ja ne vedettiin jalkaan lattialla maaten ( nappi ja vetsakri ei menneet muuten kiinni ) ja farkkujen kuluessa ja löystyessä, niitä piti aina kaventaa tiukemmiksi. Voi apua !!! Millaisia muistoja sinulla on nuoruuden farkuista ? Mukavaa maanantai-iltaa !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä 
Share:

8 kommenttia

 1. Arkivapaa tuo kivaa vaihtelua normaaliin päivä- ja viikkorytmiin. Hyvää viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä nauratti - siis ihan samalla lailla vedin tiukkoja farkkuja jalkaan nuorena. Muistatko, että ne sai riuhdottua vielä paremmin kun ne oli vähän kosteat. Todellakin apua!
  Mullakin on parit leveä(mpi)lahkeiset kaapissa ja ne tuntuvat vaihteeksi ihan kivoilta. Mutten tiedä osaisinko kokonaan pilleistäkään luopua - ne vaan näyttävät niin hyviltä tiettyjen asujen kanssa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkkuihin liittyy kyllä hassuja muistoja. Ja kosteiden farkkujen pukemisesta on mullakin muistoja, siis apua ! ! !
   Pillit on parhaat isojen yläosien kanssa, en aio niistä ainakaan vielä luopua.

   Poista
 3. Ihana tyyli... Nuo kengät ovat niin upeat! :-)

  VastaaPoista
 4. Asusi on taas niin tyylikkään rento. Ikkunakuvasta tuli hieno :)

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig