sunnuntai 3. helmikuuta 2019

SUNDAYZ

kauneus


Täällä vieteään laiskaa sunnuntaita kotosalla. Sunnitelmissa oli käydä ostoksilla, sillä tarvitsen hopeashampoon, uusia sukkia ja alustoppeja. Ostosten lisäksi oli ajatellut käydä ostamassa uuden Musekortin ja tietenkin samalla piipahtaa museossa sekä kahvilla. Suunnitelmiin tuli muutos, sillä kun aamulla heräsin oli ulkona lumimyräkkä ja kerrassaan niin epämiellyttävän näköinen ilma, että päätin jäädä kotiin. 


luonnonkosmetiikka


Sen sijaan olen puuhastellut kotona kaikkea tärkeää ja vähemmän tärkeää. Juonut kahdet aamukahvit ja haahuillut yöpuvussa yli puolen päivän. Haaveillut keväästä ja paljaista nilkoista ja luonut aina välillä epätoivoisen katseen ulos. Yritän suhtautua asioihin aina positiivisesti, mutta juuri tänään se on ollut koetuksella tuon jatkuvan lumisateen vuoksi. 


vagabond


Ihastelin uusia kevätkenkiäni, jotka ostin alennusmyynnistä. Jos näyttävät kovin tutuilta, johtuu se siitä että minulla on jo samat kengät mustina. Näistä uusista maksoin vain murto-osan siitä mitä mustat Vagabondini maksoivat pari vuotta sitten. Nämä aion yhdistää farkkujen lisäksi tuohon KappAhlin punaiseen mekkon paljain säärin.


fashion


Paljaista nilkoista ja sääristä tuli mieleeni huolehtia niiden ihonhoidosta jo nyt. Skin Treatin Clear & Pure * vartalonkuorinta heleyttää ihoa, poistaa vanhoja ihosoluja ja edistää solun uudistumista. Kuorintavoide on söpön pinkkiä ja tuoksuu ihanalle. Kuorinnan jälkeen levitin iholleni Skin Treatin Instant Glow * kuivaa vartaloöljyä. Öljy on tosiaan kuivaa eli tämä ei tahmaa, vaan imeytyy ihoon hetkessä. Vartaloöljy kosteuttaa tehokkaasti ja rauhoittaa ihoa. Tätä öljyä voi hyvin käyttää aamuisin ennen pukeutumista tai iltaisin juuri ennen vuoteeseen menoa. 


fashion


Tälläisenä kurjana päivänä onkin kiva tehdä jotain mukavia juttuja. Kuten nyt vaikka haaveilla keväästä ja kaikista kepeistä asuista, joihin aikoo pukeutua. Sen lisäksi voi selailla lehtia, lukea kesken jäänyttä kirjaa ja katsella lempisarjaa. Ja nauttia kupposen teetä lempeässä kynttilän valossa. 


fashion


Suloista sunnuntaita !

* Saatu blogin kautta
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig