sunnuntai 10. helmikuuta 2019

WEEKEND MOOD

lifestyle


Tänä viikonloppuna olen ollut jotenkin tosi väsynyt. Viikko oli kiireinen sekä töissä että vapaalla. Kiireestä huolimatta ehdin pariin blogitilaisuuteen alkuviikosta, ensin sakeassa lumipyryssä Oodiin, jossa lanseerattiin Medik8 uusi anti-aging voide ja heti seuraavana aamuna kipakassa pakkasessa Allas Sea Pooliin, jossa taas tutustuimme Nivea Sunin uutuuksiin. Molemmat tilaisuudet oli hurjan kivoja ja esitellyistä tuotteista juttua tulossa myöhemmin.


make-up


Kuvissa näkyy nyt ispiroivat jutut eli harmaa paksu H&M villaneule, johon pukeuduikin viime viikolla sekä edullinen, mutta loistava huulipuna ja huultenrajauskynä Pretty by Flormar * sävyssä Rose. Kaikki vaaleanpunainen innostaa näin kevään kynnyksellä ja siksi myös uudessa Personal Plannerini * kannessa on teksti vaaleanpunaisella. Personal Plannerin kalenterit voi muuten suunnitella ihan itse ja se on loistava juttu. Sisustuksessakin vaaleanpunainen innostaa, toki pieninä annoksina. Tänään hain inspiraatiota Tine K katalogista. Siinä on aivan ihania stailauskuvia, ei voi muuta kuin ihastella.


lifestyle


Väsymystä olen nukkunut pois oikein kunnolla viikonlopun aikana. Jos töissä on oikein kiirettä ja stressaavaa rentoudun muuten parhaiten blogin äärellä. Tämä vie ajatukset hetkessä mukavammalle tasolle. Kuvaaminen, postausten miettiminen ja tekeminen sekä erilaiset blogitilaisuudet ovat todella rentoututtavaa vastapainoa työlleni. 


kalenteri


Kalenteri sopii näihin kuviin siksikin hyvin, että tänä vuonna tapahtuu paljon kivoja asioita meidän perheessä. Ensimmäinen isompi juttu on  jo ensi kuussa kun kuopus tulee täysi-ikäiseksi. En voi oikeastaan uskoa sitä todeksi, sillä vastahan hän oli ihan pieni. Oikeastaan en tunne haikeutta, vaan pikemminkin helpotusta. Se voi tietysti johtua myös siitä, että olen viimeiset vuodet ollut yksin lasten kanssa heidän isänsä ollessa varsin kaukana. Ja nuorten kanssa on aika kivaa, on hienoa katsoa miten he etsivät ja löytävät oman tiensä. 


lifestyle


Niihin muihin muutoksiin palataan sitten myöhemmin, mutta kaiken kaikkiaan uskon, että tästä vuodesta tulee ikimuistoinen. No, kuten kuvista näkyy en ole oikeastaan tehnyt muuta kuin levännyt. Sateinen ja viimainen sää ei ole houkutellut ottamaan asukuvia. Edes sisustuskuvien otto ei tänä viikonloppuna innostanut, puhumattakaan ulkoilukuvista. Rehellisesti sanottuna en ole ulkoillut koko viikonloppuna ellei pikaista pyrähdystä kauppaan lueta sellaiseksi. Ei kai kukaan muukaan. Miten teidän viikonloppu on sujunut ?Suloista sunnuntain jatkoa !


* Saatu blogin kautta
Share:

8 kommenttia

  1. Ihana kalenteri ja kuvat, hyvä kun sait nukuttua ja kereättyä voimia viikonlopun aikana. Minullekin bloggaaminen on vastapainoa työlle ja tuo isosti iloa. Ihnaa kun valon määrä vielä entisestään lisääntyy niin kuvailla voi myöhemminkin.
    Viikonloppuni on mennyt flunssaa potien, en ole liikkunut sisätiloista mihinkään, onneksi näyttää siltä , että huomenna pääsen taas töihin ja normi arkeen. Ikävä yskä on vielä lunssasta jäljellä, mutta eikhän sekin pian lähde.

    Iloa uuteen viikkoon Sara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valon lisääntyminen onkin parasta keväässä, niin blogin kuin oman mielenkin kannalta. En malta odottaa :)
      Voi miten kurjaa, sairastaminen on aina ikävää. Pikaista paranemista ja ihanaa uutta viikkoa Sari <3

      Poista
  2. Onpas kivoja kuvia! Bloggaaminen on kyllä arjelle ihanaa vastapainoa ja tästä saa valtavasti energiaa.

    Viikonloppu meni pienimmän sairastaessa, mutta vaikuttaisi siltä että uusi viikko alkaa terveenä. Hyvää viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Satu :) Bloggaaminen vie kyllä ajatukset pois työstä ja tästä saa valtavasti energiaa.
      Miten kurjaa. Toivottovasti hän voi jo paremmin ja pääsette arkeen kiinni <3

      Poista
  3. Ihania kuvia! Viikonloppu sujui leppoisissa merkeissä. Olin viikolla piipahtanut Tukholman messuilla ja päivälle tuli pituutta aika paljon. Askeleitakin messupäivänä yli 15.000! Teki hyvää vain olla ja tankata akkuja.

    Kivaa uutta viikkoa Sara :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kuulostaa hauskalta, vaikka väsyttävältä ;)

      Kivaa loppu viikkoa sinule Marjo !

      Poista
  4. Jouduin lähtemään Nivean tilaisuudesta niin nopeasti, etten ehtinyt edes nähdä sinua. No eiköhän me taas jossain nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olinkin näkeväni sinut tullessani :) Kyllä varmasti nähdään.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig