maanantai 11. helmikuuta 2019

MAANANTAIN MEKKO

muoti

muoti


Hämärästä päivästä huolimatta otettiin asukuvat maanantain mekosta sisällä, sillä sekä kuvaajaa ( kuopus ) että kuvattavaa ( minä ) kauhistutti ajatus ulkona kuvaamisesta.  Märkää, kulmää ja liukasta- ei kiitos. Mekon väritys ei ole keväinen, musta ja sininen, mutta perhoset sen sijaan vievät ajatukset kevääseen. Mekosta on aikaisempia takki päällä otettuja asukuvia  täällä. Tänään mekon kaverina oli villapaita ja nilkkurit, mutta koroilla mekko taipuisi vaikka pieneen juhlaan.


fashion

fashion


Oletteko muuten huomanneet, että kaikenlaiset hieman isommat korvikset ovat tulleet takaisin ? Kuvissa näkyvät korvikset ovat vuosien takaa ja löytyivät kuopuksen käytöstä. Katselin niitä muutaman kerran hänen korvissaan  ja kysyin sitten eivätkö ne ole minun ? Näitä korviksia käytin n. 10 vuotta sitten melkein aina. Niin vaan ne kaikki jutut muodissa palaavat enemmin tai myöhemmin. En ole pitkään aikaan käyttänyt päivittäin korviksia, joten joudun nyt totuttelemaan niihin hiljalleen, sillä reiät ovat melkein umpeen kasvaneet. 


muoti

muoti


Viikko on taas pyörähtänyt käyntiin, hieman hitaasti ainakin itselläni, mutta huomiselle luvattu aurinko piristää varmasti. Je ehkä sitä saisi muutaman kuvankin napsittua auringonpaisteessa ?Löysitkö kuvista pienen linssiluteemme ?  Reipasta viikon alkua kaikille !
Share:

6 kommenttia

 1. Toi on muuten totta, että korviksia on tosi vaikea alkaa käyttämään, jos on ollut vuosia taukoa. Mähän en varmaan käyttänyt 15 vuoteen ollenkaan korviksia, vaikka ne oli siihen asti ainoat korut joita käytin aina. Vuosien aikana välillä kokeilin meneekö korvikset läpi ja menihän ne, mutta jos yritin pitää koruja korvissa edes pientä hetkeä, niin hirveä kutina ja korvanlehtiä alkoi kuumottamaan. Piti aloittaa ihan vähitellen ja huomaisin itse, että nappimaiset olivat aluksi paremmat kuin roikkuvat, niihin korvat tottui nopeaan, sen jälkeen pystyi laittamaan jo riippuvatkin. En silti edelleenkään käytä päivittäin korvakoruja, mutta pari kertaa viikossa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kutina on ihan hirveä. Täytyy totutella taas vähitellen käyttämään ja napit onkin varmasti parempi vaihtoehto alkuun. Pienin askelin taas korvisten käyttäjäksi ;)

   Poista
 2. Olen käyttänyt korviksia säännöllisesti ja tottunut niihin niin, etten osaa olla ilman. Vaihtelen lähes päivittäin ja mullakin on isoja renkaita varastossa, monenlaisia.
  Kiva mekko jälleen - mutta hei noi sun hiukset on ihanat! Raikastava etuosa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytin itsekin vuosikausia, mutta jotenkin sitten jäivät. Täytyy taas yrittää totutella niihin :)

   Kiitos Maarit <3

   Poista
 3. Upea mekko ja upea sinä <3

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig