torstai 14. helmikuuta 2019

VILLAPAITA JA MEKKO

muoti

fashion

forum box


Eilen ehdin käväisemään blogitilaisuudessa, joka järjestettiin Forum Boxissa. Siellä on esillä Erika Adamssonin teoksia, joista yksi näkyy postauksen kuvissa osin. Kuvista kiitos blogiystävälle Sorellalle, joka kirjoitaa ihanaa kauneusblogia Arty'n' Chic.

Päivänasuna oli ylisuuri neule yhdessä mekon kanssa. Tykkään yhdistää mekon villapaidan kanssa ja jostain kumman syystä se on minusta hauskempi yhdistelmä kuin neuletakki ja mekko. Rennompi ja enemmän oman tyylinen. 


muoti

fashion

fashion


Oversize wool knit Zara // long flower dress Morris & Co X H&M // studded leather ankle boots Zara // leather bag Agnes Cecilia from Ellos


fashion

fashion

fashion


Rakastan siis pukeutua kukkamekkoihin myös talvella, mutta useina päivinä tyydyn vetäisemään  ylleni farkut ja neuleen tai vaihtoehtoisesti mustat housut ja neuleen. Näin varsinkin niinä päivinä, kun on aikainen nousu. Onneksi näitä mekkopäiviäkin on riittänyt silloin tällöin. Kukkamekko kun kummasti piristää pakkaspäivänkin. Nythän on luvattu kovasti lämpenevää, saa nähdä tuleeko mekoille lisää käyttöpäiviä. Tunnelmallista torstai-iltaa !

Photos Arty'n' Chic

* Saatu blogin kautta

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig