tiistai 22. tammikuuta 2019

WHITE TEE

muoti

fashion


Voi apua, miten kylmä nyt on. Aamuisin olen pukeutunut mahdollisimman lämpimästi ja vähät välittänyt siitä miltä näytän. Samaa ideaa ovat toteuttaneet kaikki kaduilla vastaan tulleetkin. Pipoja, villahuiveja ja jopa ulkoiluhousuja on näkynyt tyämatkalaisten yllä. Ulkona liikkuvat koiratkin ovat saaneet talvivaatteet ylleen, pienimmät niistä näyttävät kyllä viihtyvän sylissä. Onneksi loppuviikoksi on luvattu lauhempaa ilmaa.


muoti


Pakkasella parasta huvia onkin haaveilu lämmöstä ja keväästä. Nanson t-paita * odottaa kaapissa aurinkoisia kevät ja kesäkelejä. Alesta nappasin nuo kuvien vaaleat leveälahkeiset farkut, niitä varmaan käytän ennen kevättä, mutten sentään näillä pakkasilla. Oikeastaan tuohon asuun voisi laittaa neuletakin päälle ja käyttää sitä jo pian.


muoti

fashion


Pakkaspäivän kunniaksi kävin tänään töiden jälkeen kahvilla ja ostin myös laskiaispullan. Vielä viikonlopuuna suunnittelin meneväni alkuviikosta salille, mutta ehkäpä huomenna tai ensi viikolla ? Kylmä ilma saa minut haluamaan jotain makeaa ja sen verran pitää olla armollinen itselleen, että sallii sen. Talvi ilman laskiaispullia ei ole mielestäni talvi ollenkaan. Onko siellä jo syöty laskiaispullia ? Tunnelmallista tiistai-iltaa !


* Saatu blogin kautta


Share:

2 kommenttia

 1. Paita näyttää laadukkaalta ja kivat nuo farkut :)

  - Katja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. T-paita on laadukas ja tiivistä puuvillaa, ei mikään huitula ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig