lauantai 19. tammikuuta 2019

FARKKUMEKKO

muoti

muoti


Ai että, miten mukavaa ( vaikkakin kylmää ) oli kuvata tänään auringonpaisteessa. Auringonpaiste piristi muutenkin, sillä olin tänä aamuna ihan super väsynyt, vaikka heräsin vasta puoli kymmeneltä. Sitä se liian kiireinen arki tekee, ikä tekee palautumisesta entistä tärkeämpää. Riittävä uni ja lepo ovat ainakin itselleni tulleet entistä tärkeämmäksi viime vuosien aikana. 


fashion

fashion


Loppuviikon asuna on toiminut uusi kevätmekkoni KappAhl Limited Edition Arrivederci *  mallistosta, joka tulee myyntiin ensi viikolla. Mekko on materiaaliltaan denimiä muistuttavaa Tenceliä ja ihanan kevyt päällä. Mekossa on täydellinen pituus ja kaunis naisellinen 70-luvun leikkaus. Mallistosta on muutenkin todella kaunis, ja siinä on jo aavistus kevättä. En malta odottaa, että saan pukea mekon tennareiden kanssa ja kulkea lumettomilla kaduilla. 


fashion

fashion


Tämä päivä on rentouduttu ja ladattu akkuja kotona. Nyt vielä koneellinen pyykkiä ja lemppari sarjan katsomista.  Huomenna ajattelin  mennä luistelemaan, jos saan jonkun lapsista ( nuorista ) houkuteltua mukaan. Pakkasta ja aurinkoa näyttäisi riittävän vielä huomiselle. Ostin myös multaa, sillä pari kukkaa täytyisi istuttaa. Ja jos ehdin, olisi mukava käydä myös museossa. Viime aikoina olen käynyt niin Ateneumissa, Design Museossa kuin Kiasmassakin. Itse saan hurjasti ajateltavaa ja inspiraatiota näyttelyistä. Suosittelenkin hankkimaan museokortin, jos sinulla ei vielä ole sellaista. Huomenna muuten tulossa taas kiva arvonta instaan @sarasblogi, pysykäähän kuulolla ! Leppoisaa lauantai-iltaa !


fashion

fashion


Wool coat Ganni //  dress KappAhl Limted Edition Arrivederci * // sunnies Karl Lagerfeld * // suede boots Palmroth Original


* Saatu blogin kautta


Share:

4 kommenttia

  1. Oi kun kiva mekko!
    Ja tuo takki on nätti, olenkin sitä varmaan jo aikaisemmin ihaillut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mekko on aivan ihana, tulen varmaan käyttämään sitä paljon :) Takki on mun aarre, siihen on aina yhtä mukava pukeutua.

      Poista
  2. Kaunis asu ja tuo mekko on aivan ihana <3

    - Katja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä en malta odottaa kevättä, mielessä on jo monta asua tän mekon kanssa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig