keskiviikko 28. marraskuuta 2018

TALVISIA TUNNELMIA

fashion

finland


Jotenkin olen ihan talvisissa tunnelmissa. Lunta ei täällä Helsingissä ole, mutta pikkupakkanen, päivien lyhyys ja se ihana sininen valo, jota itse rakastan talvessa eniten, saavat aikaan talvisen tunnelman.


valkokuvaus

valokuvaus


Tänään ehdin kävelylenkille ennen pimeän tuloa ja nappasin kameran mukaan. Ulkona pieni sormia kipristelevä pakkanen ja raikas ilma tekivät taas ihmeitä väsyneelle mielelle. Väsymyksestä tulikin mieleeni miten hassua on kuinka valon puute saa kaipaamaan lepoa. Itse ainakin nukun kuin tukki ja unen tarve on ihan eri luokkaa kuin keväällä ja kesällä. 


photography

photography


Kaiken tämän pimeyden keskellä on ihanaa kun aurinko on muutamana päivänä näyttäytynyt. Päivät vain ovat nyt niin lyhyitä, että jos siitä haluaa nauttia täytyy olla nopea. Valoa pimeyteen tuovat onneksi lukuisat jouluvalot pihoilla, parvekkeilla ja kaduilla. Minua ei yhtään haittaa, että niitä näkyy jo paljon ennen varsinaista joulua ja joulun jälkeenkin. 


valokuvaus

fashion


Kuten kuvista näkee olin pukeutunut kävelylenkille lämpimästi. Samujin pipo on ihanan lämmin samoin kuin KappAhlin vihreä untuvatakki, johon laitoin tällä viikolla karvakauluksen. Oikeastaan vain sormet palelivat. Luulen, että hankin täksi talveksi kunnon nahkaiset lämminvuoriset rukkaset ulkoilua varten.


finland

finland


Miten teidän viikkonne on sujunut ? Nukutko enemmän talvella ? Kivaa keskiviikkoa kaikille !
Share:

8 kommenttia

 1. Ihanan raikkaita kuvia! Mukavaa viikkoa Sara!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun on pientä pakkasta. Tämä sopii minulle paljon paremmin kuin sade ja tuuli. Pimeys vaikuttaa ihan selvästi siihen, että aamuisin ei millään jaksaisi nousta ylös ja iltaisinkin silmä painuu kiinni normaalia aiemmin. Viikko on ollut kiireinen, mutta antoisa. Ihanaa loppuviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkupakkanen on tosiaan kivempi kuin vesisade. Pimeys vie voimat ihan täysin, täytyy vaan nauttia unesta ;)

   Ihanaa uutta viikkoa sinulle !

   Poista
 3. Kaunis sinertävä pakkasmaisema - jospa tämmöistä olisi kun kotiudumme viikonloppuna. Olen ahkera nukkuja vuodenajaoista riippumatta; valoisalla saatan herätä vähän aikaisemmin, mutta nautin siitä hetkestä kun päivä kääntyy iltaan ja voi rauhoittua nukkumaan hyvän kirjan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toivottavasti saamme pian myös lunta, ainakin vähän joulun ajaksi. Mä niin kanssa tykkään nukkumisesta ja juuri nyt erityisesti, nukun aina kun voin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig