maanantai 26. marraskuuta 2018

IHAN OIKEAT TALVISAAPPAAT

talvisaappaat


Tiedätkö mistä tunnistaa ihan oikeat talvisaappaat ? Oikeat talvisaappaat pitävät jalat lämpöisinä, sillä ne on valmistettu laadukkaista materiaaleista, joiden tarkoitus on pitää kylmä loitolla. Oikeissa talvisaappaissa myös pohja pitää vettä, eikä niillä tarvitse liukastella. Oikeat talvisaappaat on valmistettu talvisiin olosuhteisiin, toisin kuin suurien ketjuliikkeiden saapikkaat, joilla on tarkoitus kävellä lumettomilla kaduilla Etelä-Euroopassa. 


talvisaappaat

talvisaappaat

talvisaappaat


Palmroth  on suomalainen brändi ja on valmistanut laadukkaita kenkiä ja saappaita jo 90 vuoden ajan. Viime viikolla käväisin pressitilaisuudessa, jossa esiteltiin heidän juhlavuoden mallistoaan, joka on saanut inspiraationsa menneiden vuosien malleista. Itse ihastuin ensi keväänä myyntiin tuleviin balleriinoihin, joihin inspiraatiota on haettu 80-luvulta. Arvaattekin varmaan, että minullakin oli  nuoruudessani Palmrothin kenkiä. 


talvisaappaat


Sain valita Palmrothin mallistosta itselleni mieluisat kengät ja päädyin näihin mokkaisiin ylipolven saappaisiin *. Nämä ovat paitsi kauniit myös erittäin käytännölliset Suomen olosuhteissa. Mokkanahka on vedenkestävää, pohja pitävä liukkaallakin kelillä ja sanomattakin on selvää, että saappaani ovat myös lämpöiset. Päädyin nähin saappaisiin myös sen takia, että ne on valmistettu Suomessa. Aika ihanaa. Kyllä nyt saa talvi tulla. Löytyykö sinun vaatekaapistasi oikeita talvisaappaita ? Entä onko Palmroth sinulle tuttu brändi ? Kivaa viikon alkua kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

5 kommenttia

 1. Löytyy, ei ole Ballyn voittanutta: korkea vedenkestävä ja pitävä pohja sekä lämmin vuori.
  - Seijahannele

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että olet löytänyt mieleiset talvisaappaat. Bally on merkkinä tuttu, mutta minulla ei ole ollut heidän kenkiään.

   Poista
 2. Kauniit saappaat, nuo minäkin olisin valinnut! Olen niin palelevaa sorttia myös varpaista, että kunnon talvisaappaat ovat pakolliset talvipakkasilla. Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on niin ihanat ja lämpöiset, toki monet muutkin Palmrothin saappaista ovat kauniita :)

   Poista
 3. Upeet saappaat. Minulla on tänä talvena edessä saappaiden hankinta, joten aion katsoa tarkemmin Palmrothin tarjonnan, kiitos vinkistä.

  - Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig