perjantai 9. marraskuuta 2018

PRESSIPÄIVIEN PARHAAT

stockmannViimeisten parin viikon aikana olen oman työni lisäksi ehtinyt juosta  yllättävän monessa pressissä. Tämä aika on tietenkin pois omasta vapaa-ajasta, mutta myös blogin kirjoittamisesta sekä kuvaamisesta. Tykkään silti käydä presseissä, sillä niissä saa tietoa uutuuksista ja tapaa tietenkin paljon blogin pitämisen kannalta tärkeitä ihmisiä, unohtamatta blogikollegoja. Kun on pitkään kirjoittanut blogia, ovat kaikki ideat tervetulleita. 


stockmann


Moni on varmaan kuullut tai ehken jo käynytkin Food Market Herkussa ? Stockan Herkku tosiaan pesi kasvojaan siirtyessään S-ryhmän omistukseen ja ainakin omasta mielestäni uudistus oli onnistunut. Herkun tunnelma ja tasokkuus on säilynyt samalla nuorentuen nykypäivän tarpeita vastaavaksi.


stockmann


Food Market Herkun tilat ovat avartuneet ja valikoimat lisääntyneet. Itse olin erityisen ihastunut siihen, että nyt ruoka-ostosten lomassa samassa tilassa voi juoda kahvia ja syödä tasokkaasti, toisin sanoen viettää aikaa.


sisustus


Ihastuin myös Hemtexin kepeisiin vaaleanpunaisiin sävyihin. Miksipä en, onhan vaaleanpunainen trendikäs nyt myös sisustuksessa, kuten myös muut pastellit kevään koittaessa. Meillä kotona tosin vaaleanpunainen on ainakin tänä vuonna jäänyt myös talven sisustukseen. 


ruoka


Vähän lisää ruokaa eli Lidlin tarjoilut Marsaanan pressipäivässä. Todella herkullisia makupaloja tässä Tapas baarissa. Lidlissä on paljon sellaisia kivoja ruokia, joita ei muualta saa. Meilläkin on ne tietyt herkut, joita sieltä käyn säännöllisesti hakemassa.


fashion


Muodin osalta tietysti ihastelin taas kukallisia vaatteita. Tänä vuonna ihastuin erityisesti Gantin ensi kevään ja kesän mallistoon. Aivan ihanan raikkaita ja kesäisiä kukkakuoseja neuleissa, mekoissa ja hameissa. Lisäksi muutama todella kaunis housupuku. Itse ihastuin pukuihin viime keväänä ja niihin aioin pukeutua ensi vuonnakin, niin niiden kukkien lisäksi. 


ellos


Yllä olevan kuvan makeet nilkkurit on Agnes Cecilian mallistosta, jota myy Ellos. Minullahan on brändin laukku ja rakastan sitä todella. Nämä nilkkurit ovat aivan täydelliset ja kenkiähän ei naisella voi koskaan olla liikaa- eikö niin ?


nivea


Sateisen  perjantain vietin Nivean vieraana Töölön Pilatesstudiolla villasukat jalassa. Mikä ihana päätös kiireiselle viikolle. Tuotteista joihin tutustuimme tulossa myöhemmin ihan oma juttunsa, mutta katsokaa miten söpöön pakettiin on vanha kunnnon Nivean voide pakattu. Nivea Tales löytyy myös netistä hurmaavina talvisina tarinoina lapsille ja lapsenmielisille. 


sisustus


Balmuirin showroomilla ehdin niin ikään käydä tutustumassa ensi kevään ja kesän muotiin ja sisustukseen. Tulossa on upeita pellavaatteita ja kesäistä ruutua. Ihastelin myös sisustuspuolen hempeitä kevään värejä ja kauniita vohvelikankaista tehtyjä tuotteita, jotka sopivat niin kesäiseen kaupunkikotiin kuin kesäkotiinkin. 


sisustus


Viimeisenä vaan ei vähäismpänä Ikean joulua. Eilen vietin tunnelmallisen hetken Ikean joulu illassa joulupuuroa syöden. Ikean joulu on tänä vuonna runsas ja kukallinen, mutta myös minimalistisempaan tyyliin löytyy paljon kauniita tuotteita.


sisustus


Välillä joutuu harmittelemaan sitä ettei ehdi kaikkiin presseihin osallistumaan työn ja perheen vuoksi, mutta se on elämää ja täytyy hyväksyä. Levollekin täytyy antaa aikaa, että jaksaa tämän pimeän marraskuun yli. Rentoa perjantai-iltaa teille kaikille !


Share:

2 kommenttia

 1. Olitpa kerännyt kivan setin pressipäivien parhaista. Ihan samaa mieltä en ole kanssasi uudistuneesta Herkusta. Ainakaan Hulluilla päivillä esim. uudistunut kala- ja lihatiski ei toiminut. Ihan liian pitkä tiski uskaltaisin väittää niin asiakkaille kuin myyjillekin. Jee, aurinkokin pilkisti tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en käy Hulluilla päivillä ruuhkan vuoksi, joten en osaa sanoa. Toisaalta näin Food Market Herkun avajaisissa, joten en ole kala- ja lihatiskiä testannut käytössä.

   Oli ihana nähdä pilkahdus auringosta ja viikonlopuksikin sitä on luvattu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig